Maria Chirila si Dragos Anutei participa zilele acestea la In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I.
"Dragos Anutei este cel care face aceste dispozitive orgonice! Eu sunt ucenicul lui Dragos. Este primul targ de profil la care participam", ne-a spus Maria Chirila.
In afara dispozitivelor orgonice, mai puteti gasi la standul celor doi si sapunuri hand-made bio.


Despre energia orgonica

Au existat si exista personalitati in lumea cercetatorilor din domeniul medicinii alopate care sa analizeze conceptele medicinii energetice. Unul dintre acestia este dr. Wilhelm Reich, vienez de origine, nascut in 1887. In jurul anului 1950, el a afirmat ca exista in Univers o forma de energie numita de el "orgonica", aceasta fiind suma functiilor plasmei generatoare de viata si a intregului si a "omului". Cercetarile sale au fost preluate si continuate de oamenii de stiinta, ele starnind multe controverse.
In opinia dr. Reich, energia orgonica, cosmica are urmatoarele caracteristici:
- Exista in mod universal;
- Penetreaza intreg spatiul, fapt demonstrat si in conditii de vid;
- Este susceptibila de variatii si se manifesta ca electricitate statica, sclipire difuza, caldura, electricitate, magnetism, atractie gravitationala;
- Suprapunerea a doua sau mai multe unde ale acestei energii da nastere unei particule cu masa;
- Conditioneaza unitatea materiei. Forta de coeziune devine libera si demonstrabila atunci cand materia se dezintegreaza;
- Se transmite cu viteza luminii ca radiatie luminoasa cu caracter local;
- Este transparenta, dar poate fi vizualizata ca "refractia luminii" sau ca "unda calorica‘;
- Se deplaseaza vibrator/ondulator;
- Poate fi demonstrata vizual, termic, electric sau prin sonorizare.
Contact: tel. 0763032144
[email protected]
http://www.facebook.com/generator.orgonic