Loreen, castigatoarea Eurovisionului de anul trecut, va lansa un nou single in competitia care i-a adus celebritatea in urma cu mai putin de un an.
Piesa intitulata ‘We Got The Power‘ va fi inclusa pe albumul cu numarul doi al suedezei si a fost produsa de care Patrik Berger si Easter Berger - care a lucrat cu nume importante din industria muzicala ca Icona Pop, Rihanna sau Robyn.
Loreen pregateste un show deosebit pentru editia din acest an a Eurovisionului, interpretand atat piesa care i-a adus victoria anul trecut, super-hit-ul ‘Euphoria‘, cat si cel mai recent single.
‘We Got The Power‘ este o piesa puternica, cu versuri sincere, o voce puternica si un sound nou, diferit de beat-urile dance de anul trecut.
Artista a declarat postului de radio BBC 3 ca spera ca publicul sa fie incantat de noua piesa si ca noul sau show va fi cu adevarat spectaculos.
Albumul ‘Heal‘ a reusit sa atinga primele pozitii in clasamentele de specialitate din Suedia, Finlanda, Elvetia, Danemarca, irlanda, Norvegia, Germania, Olanda, Austria, Belgia sau Marea Britanie.