Trupa Les Elephants Bizarres este cu siguranta pe val. Dupa succesul inregistrat cu lansarea albumului "Zoologic" si a single-ului "In culori", trupa a fost aleasa pentru a deschide concertul de la Bucuresti al artistei americane Iyeoka.
Organizatorii au propus mai multe trupe pentru deschiderea recitalului, dar Iyeoka impreuna cu agentia sa de management a ales Les Elephants Bizarres, pentru "diversitatea stilistica si influentele multiculturale care se resfrang in piesele trupei".
Cele doua trupe mai au in comun energia debordanta pe care o manifesta pe scena si caldura pe care o transmit publicului.
Asadar, publicul care si-a cumparat bilet pentru concertul ce va avea loc sambara, 12 aprilie, in Hard Rock Cafe, va primi doua recitaluri de exceptie: Les Elephants Bizarres si Iyeoka & The Rock by Funk Tribe. Iyeoka va oferi publicului, in afara de hiturile care au facut-o cunoscuta in intrega lume - "Simply Falling", "Say Yes", "Revolution" - si piese noi, creatii proaspete care vor aparea probabil pe urmatorul album al artistei.
Un eveniment sustinut de Magic FM si Best Western Still Hotel.
Preturile biletelor sunt:
Bucuresti - pana in data de 11 aprilie: cu loc la masa - 80 de lei, fara loc - 60 de lei;
- in ziua concertului: cu loc la masa - 90 de lei, fara loc - 70 de lei.
Numarul de locuri la masa este limitat la 300. Acestea sunt disponibile doar pe www.iabilet.ro. Biletele fara loc sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro, in Magazinele Diverta din toata tara, la Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria "Mihai Eminescu", Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, in oficiile Postei Romane si in toate magazinele UMAN din toata tara (Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr. 30, in Baneasa Shopping City).
Un eveniment prezentat si organizat de BestMusic Live Concerts si Gala