Artistul hip-hop JerryCo a inceput in forta anul 2013 si a lansat single-ul si videoclipul "Pentru Tine". Piesa s-a bucurat de succes si a devenit o adevarata poveste de viata pentru un cuplu de indragostiti care aveau disperata nevoie de ajutor. La scurt timp dupa ce JerryCo a lansat pe Youtube clipul "Pentru Tine", o fata a postat un mesaj emotionant: "Prietenul meu are probleme de sanatate si doctorul nu i-a mai dat mult de trait... Mi-am facut o gramada de analize pentru un transfer de maduva, sange si asa mai departe. Insa nu suntem compatibili, si nu am cum sa-l ajut. Il iubesc foarte mult si piesa asta chiar i-o dedic. As face orice PENTRU TINE, Robert!
Te iubesc mai mult decat iti pot dovedi in fiecare zi!".
Aceste randuri l-au sensibilizat imediat pe JerryCo, care a decis sa ia atitudine si sa le sara in ajutor. Artistul a dat imediat share pe Facebook mesajului de mai sus si si-a rugat casa de discuri, Sprint Music, sa ia legatura cu fata respectiva. Din pacate, problema era mult mai grava. Iubitul ei suferea de limfom Hodgkin si avea nevoie de transplant de maduva. Asteptau un raspuns de la o clinica din Germania, care nu mai venea...Nu s-au gasit donatori si medicii nu ii mai dadeau mult timp de trait baiatului. A doua zi, JerryCo a fost invitat la "Neatza cu Razvan si Dani", unde a vorbit despre acest lucru si le-a transmis gandurile lui bune. La scurt timp mesajele de incurajare au inceput sa curga pentru Robert si Rafaela. Povestea a avut in cele din urma un final fericit. Cuplul a fost sunat de medicii din Germania si chemati la opertie. "Piesa si videoclipul "Pentru Tine" au devenit in inima mea mult mai mult decat povestea dintre mine si fosta mea prietena.
Mesajul Rafaelei, dupa ce a ajuns cu prietenul ei in Germania si acesta a fost operat, mi-a umplut inima de bucurie, iar cei care sunt la curent cu subiectul stiu acum ca miracolele exista! Va dedic piesa si videoclipul si sunt cu gandul si sufletul alaturi de voi!
Puteti urmari aici noul videoclip al luiJerryCo, "Pentru Tine": http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=58YP_unfy4s