Aflati in Ucraina, la Kiev, pentru a sustine un concert din cadrul turneului de promovare internationala a single-ului BACK IN MY LIFE, Tudor si Dan au fost prinsi in mijlocul protestelor desfasurate in capitala ucrainiana, fiind preluati pe drumul de la aeroport catre hotel de fortele speciale si dusi, chiar pe jos cateva strazi distanta, pana la hotelul unde urmau sa fie cazati.
Socati de situatia nemaintalnita si fara a primi prea multe explicatii, Tudor si Dan au observat pe drum ca sunt inconjurati de zeci de mascati, care se deplasau spre o zona blocata, unde avea loc un miting. Cei doi baieti de la Fly Project, alaturi de staff-ul lor, au trecut exact prin mijlocul protestatarilor si au ajuns in siguranta la hotelul lor preferat, unde aleg sa fie cazati ori de cate ori concerteaza la Kiev. Artistii au avut la dispozitie cateva ore in care s-au relaxat si s-au pregatit pentru concert, fara a mai avea alte probleme cauzate de protestatari sau de fortele de ordine. Desi au trecut printr-o situatie critica, cei doi alaturi de dansatoarele care ii insotesc au sustinut un show de zile mari in unul din cele mai exclusiviste cluburi ucrainiene, facandu-i pe cei prezenti sa cante alaturi de ei si sa uite de situatia tensionata de peste zi.
Desi au avut un program foarte incarcat saptamana trecuta, prinsi intre lucrul la noul single si productia muzicala pentru alti artisti FLY RECORDS, Tudor a fost intr-o pauza vocala care i-a permis sa fie in forma pentru concertul de la Kiev si cele din Germania, la Dortmund si Dusseldorf.
Facebook - http://www.facebook.com/FLYPROJECTOFFICIAL