Mai e o saptamana pana la spectacolul aniversar "Taxi - 15 ani", se fac ultimele pregatiri, se anunta noi invitati care vor fi impreuna cu Taxi pe scena.
Actrita Dorina Chiriac se alatura trupei Taxi si explica aceasta asociere: "Imi place Taxi pentru ca seamana cu mine, iar eu nu seman cu nimic. Eu merg cu Taxi, ca nu ma taxeaza si nu ma duce pe ocolite si nu refuza cursa ca nu sunt in drumul sau spre casa. Taxi nu se retrage acasa, Taxi ma duce Undeva." - Dorina Chiriac.
Lista invitatilor e aproape completa, mai lipseste doar unul.
Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac, Cornelia Tihon, Victor Rebengiuc, Marius Florea Vizante, Corul National de Camera "Madrigal" si Grupul de copii "Do Re Mi" sunt, pana in acest moment, invitatii trupei Taxi la aniversarea de 15 ani, ce va avea loc pe 17 martie, la Sala Palatului.
Biletele la spectacol sunt disponibile prin Reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.
Spectacolul aniversar va fi precedat de lansarea albumului "15", ce va avea loc vineri, 14 martie, impreuna cu Gazeta Sporturilor. Albumul va fi disponibil la chioscurile de ziare din toata tara.