Moshemordechai.ro: Eurovision, bre

Robert Turcescu, aflu din presa, concureaza la faza nationala a concursului Eurovision de anul acesta. Dimpreuna cu nu stiu care fata cu puta, tot felul de alti ciudati si manelisti. Adica si aia concureaza, dar pe felia lor - ca sa nu se inteleaga cumva ca Turcescu canta in cor cu toti aia. Rog antibasistii convinsi sa nu sara de tavan, dar imi place tacaneala asta a lui Turcescu.
N-am zis ca-mi place Turcescu, linistiti-va, am zis ca-mi place tacaneala lui. Omul se crede cantacios, habar n-am daca le nimereste sau nu, ca nu l-am auzit prestand, dar el se crede cantacios. Acum, socotindu-se el gurist cu prestanta, vrea sa vaza daca nu reuseste cumva sa dea cu cantarea in coana Europa. Spuneti ce vreti, dar trebuie recunoscut ca omul nu s-a bagat la cantaceli pe vremea cand conducerea TVR era la fel de portocalie ca si el, ci acu’ cand acolo se respira mai multi-color. Ca sa fiu cinstit, chestia avea alta anvergura daca il lua si be Cristoiu sa bage niste solo-uri din cimpoi.
Cum naiba sa nu-l intelegi si pe Turcescu? Pai au trimis-o astia pe Kovesi la tanti Europa? Pe Eba au trimis-o? Dar pe Bodu? Acum, fireste ca omul si-a zis: da’ io ce am? Nu-l deranjeaza nici chestia aia, ca o sa concureze dupa unul care a fost barbat si crede ca a devenit femeie; el face emisiune cu Cristoiu, care a fost anti-basist si acum a devenit basist. Eu sper sincer ca o sa castige faza nationala si ajunge sa ne reprezinte. Ca abia astept sa-l vad intolit ca Traistariu si dand vocalize din glanda, sa vaza Europa ce avem noi aici. Ce avem noi aici? ( citat esential din marea cinematografie nationala)
Deja, dupa stirea asta, imi dau seama ce repertoriu consistent ii sta la dispozitie rivalului lu’ Banica jr. . Pai, deja imi imaginez ce ar putea contine primul CD, "Din dragoste pentru Basescu" :
1) Salcia - De-ai fi tu salcie la mal, m-as face rau, la umbra taaaaa...
2) Te-asteapta un om - Te-asteapta un om/ zambind rabdator...
3) Spune-mi unde, spune-mi cine - Spune-mi cine, spune-mi cine/ te-a furat de langa mine...
4) Marinare, marinare
5) Daca tu ai disparea - Daca tu ai disparea/intr-o noapte oarecare/.../ as pleca nebun pe mare...
6) Somn bizar - Chiar nu vezi ca ei nu te mai vor/ chiar nu simti durerea-n ochii lor/chiar nu vrei sa dai din tot ce ai/planul tau de la-nceput/s-a nascut dintr-un stranut...
7) Mai da-mi o speranta - Mai da-mi o speranta/atata vreau/ alaturi de tine/mereu sa stau...
8) 1000 - Din o mie de flori parfumate/ eu te-am ales...
Bonus track: Mahna Mahna - Mana mana- paptibidibi/mana-mana/paptibidi