Seara trecuta, Diana Matei, trupa Proconsul si The Rockafellas au sustinut un concert caritabil pentru elevii de la Scoala Romano Finlandeza, spectacol ce avea ca scop strangerea de fonduri pentru un laborator muzical. Se pare ca reprezentatia a fost una de succes, iar Diana Matei a tinut chiar sa laude aceasta initiativa.
"Am raspuns afirmativ propunerii reprezentantilor Scolii Romano-Finlandeze de a sustine un recital in cadrul acestui eveniment deosebit. Odata cu acest spectacol organizatorii si-au dorit sa ofere elevilor o experienta inedita, de a urca pe scena alaturi de artisti cunoscuti. Copiii au aflat ce inseamna cu adevarat organizarea unui concert atat tehnic, de la amplasarea scenei, cat si emotional, de la fiorii dinaintea recitalului, pana la aplauzele de final", a marturisit Diana Matei.
In plus, artista a tinut sa adauge: "M-am bucurat ca am urcat pe aceeasi scena cu trupa Proconsul, mai ales ca, atat eu cat si Bodo, suntem sustinatori ai tinerilor talentati. Ca si muzicienti de cariera, care au trecut la randu-le prin anumite etape, consideram ca avem o datorie morala sa incurajam copiii talentati si sa le aratam prin exemplul propriu cum trebuie sa se prezinte un artist in fata publicului. Am interactionat cu tinerii care au urcat pe scena seara trecuta, le-am dat sfaturi si ne-am bucurat de reactia publicului fata de reprezentatia noastra".