wowbiz.ro : Drama Danielei Gyorfi! "Am pierdut trei sarcini! De fiecare data, fatul s-a oprit din evolutie! Parca eram blestemata!"

Daniela Gyorfi a trecut prin multe incercari pentru a avea un copil! Putini stiu ca artista a pierdut trei sarcini pana la Maria si a trait clipe cumplite, gandind ca, poate, niciodata, nu va putea avea sansa sa tina un bebelus in brate.
Viata de artist presupune, de multe ori, sacrifii imense. Pentru cariera, multi renunta la viata personala si se dedica in totalitate muncii. Este si cazul Danielei Gyorfi, care pentru a rezista cat mai mult pe scena, a evitat sa ramana insarcinata la prima tinerete. Insa, cand s-a decis sa faca un copil, soarta i-a fost potrivnica si, timp de patru ani, ea a trecut prin incercari cumplite si dureri inimaginabile.
"M-am hotarat sa fac un copil la 37 de ani! Eram deja intr-o relatie stabila cu George si consideram ca am totul, mai putin un sufletel langa mine. Din pacate, incercarile mele de a ramane gravida s-au soldat cu esecuri. In patru ani, am pierdut nu mai putin de trei sarcini si acest lucru ma macina in interior. Aveam senzatia ca sunt blestemata, ca toatele relele mi se intampla numai mie si nu o sa pot sa depasesc momentele astea cumplite niciodata", a declarat Gyorfi, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro
Cantareata vorbeste si despre felul in care a primit, de fiecare data, vestea ca trebuie sa avorteze. "La prima sarcina, cand eram gravida in patru luni, mi s-a spus ca fatul s-a oprit din evolutie! Nu mi s-a dat nicio explicatie de ce, pur si simplu, s-a intamplat si gata! Am plans o zi intreaga, dar a trebuit sa merg mai departe! Si, soarta a facut sa raman din nou insarcinata. Din pacate, la trei luni, la un control de rutina, mi s-a spus acelasi lucru, fatul s-a oprit din evolutie! La fel, nicio explicatie, decat ca, pe undeva este si vina mea, ca nu am respectat indicatiile medicale: sa nu fac dus in locuri friguroase, sa nu racesc si sa nu ma mai enervez. Am suferit mult, insa, tot mi-am pastrat optimismul! Am ramas insarcinata a treia oara! Culmea, cand ma bucuram mai tare, am fost nevoita sa fac din nou avort, si tot din pricina fatului care nu evolua! De data asta a fost cumplit! Nu mai eram optimista deloc, imi pierdusem orice speranta", a povestit Daniela.
Insa, dupa atatea incercari, Gyorfi a mai primit o sansa de la viata, a ramas insarcinata cu Maria."Nici nu mai credeam ca o sa raman gravida, dar intamplarea a fost sa ma duc la un control, la medicul meu de familie, care mi-a recomandat sa fac Papanicolau. La control, doctorita mi-a spus ca ea crede ca sunt insarcinata in zece saptamani si sa am un pic de grija. Mi-a zis sa revin peste o saptamana la control, ca sa se asigure ca e vorba despre o sarcina si nu despre vreun fibrom. Am facut exact ce mi-a zis, am refacut analizele si mi s-a confirmat ca eram gravida pentru a patra oara. Atunci, m-am potolit cu spectacolele si am hotarat sa evit cat pot stresul si oboseala. E adevarat ca am cantat pana la opt luni, dar am avut grija de mine, am facut absolut toate analizele, m-am hranit bine, chiar am mancat ciorba zilnic, in conditiile in care eu nu pot sa sufar ciorba, si am urmat programul de vitamine si de somn prescris de medici. Dumnezeu m-a ajutat, am putut sa duc sarcina la bun sfarsit, desi am nascut cu trei saptamani inainte de termen si acum o am pe Maria", a mentionat cantareata, care, pe aceasta cale, le sfatuieste pe femeile care nu reusesc sa ramana gravide sa nu renunte la visul lor de a avea un copil, indiferent de varsta!