Alejandro a dormit de cand se stie...dezbracat. De mic copil, de cand avea doi ani, mama lui a observat ca micul ei artist nu mai suporta hainele, nu doar noaptea, ci si in timpul zilei! Aviz amatoarelor! Chiar si acum, senzualul cubanez doarme nud! Poate are nevoie de ajutor si asteapta un suflet fierbinte langa el, caruia sa-i trezeasca fantezii si sa-l ajute sa se inveleasca.
"Mama ma imbraca, eu ma dezbracam. Imi placea sa dorm nud de mic. Trebuia sa fie mereu cu ochii pe mine si sa ma imbrace la loc pentru ca altfel imi aruncam hainele pe unde ma apuca si o faceam de ras, eram mereu ba fara bluza, ba fara pantaloni si descult. I-am cam dat batai de cap, recunosc! Dar obiceiul a ramas si acum, caci dorm nud! Astept sa intalnesc o fata isteata care sa ma inveleasca!", spune, razand, artistul! Ce parere aveti, fetelor?

A debutat ca MC

Pe langa muzica si concerte, Alejandro are o noua pasiune, aceea de MC. Asa ca ieri a debutat in aceasta meserie cu dreptul. Fostul component al trupei Mandinga a jucat rolul de MC la cea de-a doua editie "Expo Demo Metal", care se desfasoara zilele acestea la Romaero Baneasa. Si i-a placut de minune, asa ca spera sa cocheteze curand cu aceasta noua postura, aceea de MC. Intre timp, Alejandro isi promoveaza single-ul "Sombiru" si pregateste noi piese de vara.