Barei, castigatoarea Spaniei la Eurovision Song Contest, lanseaza noul single, I Don't Need To Be You, alaturi de MediaPro Music / Universal Music Romania.
Piesa este compusa de catre artista, alaturi de Ruben Villanueva, iar videoclipul este filmat in Spania si aduce in prim plan o tema sociala, emotionanta si de impact â€" bullyingul.
Nu este prima piesa cu versuri in limba spaniola a carismaticei artiste. Barei a lansat pana in prezent piese ca Play (2012), Foolish NaNa (2013, Wildest Horses (2014), dar si un album full in limba spaniola â€" Billete Para No Volver”.
In 2016, Barei a fost reprezentanta Spaniei la Eurovision Song Contest cu piesa Say Yay”, care a adunat un numar impresionant de streamuri pe Spotify â€" peste 10 milioane.
Single-ul recent, I Don't Need To Be You, a ajuns in topurile muzicale din Spania, pe primele pozitii si a fost licentiat in mai multe tari din Europa.
Originara din Spania, Barei a inceput de la o varsta frageda sa studieze chitara, limbajul muzical si pianul. Provine dintr-o familie pasionata de lumea artistica si care a lucrat in industria cinematografica. In plus, Barei este si compozitoare si, pe langa piesele proprii, a colaborat cu numerosi artisti din Spania, precum Malu, Antonio Jose, Maria Aguado.
Single-ul este disponibil online: https://MediaPro.lnk.to/BareiIDontNeedToBeYouPR