Realitatea.net informeaza: Incendiul din Colectiv. Solistul trupei de pe scena se zbate itre viata si moarte.
Andrei Galut, solistul trupei care concerta in clubul Colectiv, este la terapie intensiva la spitalul Elias si se zbate intre viata si moarte, scrie Adevarul. Trupa Goodbye To Gravity, care isi lansa albumul Mantras of War. Tanarul este in stare grava la spitalul Elias in prezent.
Cumnata lui Andrei Galut (31 de ani), Nicoleta Belean, a declarat ca Andrei este intubat, este ventilat mecanic si se afla la terapie intensiva, mai scrie sursa citata.
Tanarul are arsuri pe 45 la suta din suprafata corpului. Familia aradeanului este in stare de soc, ea aflandu-se pe drum spre Bucuresti. Pe site-ul de socializare Facebook au inceput sa curga mesaje de incurajare pentru Andrei. Prietenii spun ca se roaga pentru sanatatea lui. Dragul nostru Andrei, speram sa fii bine. Da-ne un semn cand poti. Ne rugam pentru voi...”, este doar unul dintre mesaje.
Tanarul Andrei era renumit pentru pasiunea sa pe care o avea, de a canta. El este aradeanul care a ajuns in finala celei de-a doua editii Megastar (in 2008), pe care a si castigat-o.
El a mostenit pasiunea pentru muzica de la parintii sai, inca de cand era la scoala primara. La inceput a invatat sa cante cu chitara unui prieten, pe urma si-a cumparat propriile instrumente. In anul 2010, Andrei spunea ca muzica era doar un hobby pentru el, castigandu-si atunci existenta lucrand intr-o firma multinationala din domeniul IT. Andrei s-a nascut la data de 2 august 1984. A studiat la Universitatea Politehnica din Timisoara, Specializarea Comunicare si Relatii Publice.