DeCeNews : Cea mai cunoscuta bunica din Romania, atacata de 3 caini. Vezi cum a fost salvata

Actrita Monica Ghiuta, cunsocuta pentru reclama la "Untdelemn de la Bunica" a povestit in emisiunea "Sinteza Zilei" ca a fost atacata de 3 caini vagabonzi de talie mare.
"Mergeam spre casa si au sarit din boscheti. Unul s-a pus in fata mea, unul in dreapta si celalalt in stanga. M-au muscat de sold si de picior. Am tipat: Ajutati-ma. Un om s-a uitat la mine si mi-a zis: Nici pentru un pumn de aur nu vin sa va dau ajutor.
In clipa aceea ingerul meu pazitor a fost o masina. Mi s-a parut ca venea singura. O femeie deschis portierasi a venit cu portiera deschisa...ca un fel de scut. Mi-a zis: Incercati sa va miscati si sa va aruncati dupa portiera. Am alunecat in patru labe pe jos, iar doamna m-a prins si m-a bagat in masina", a spus Monica Ghiuta.
Luni, un copil de 4 ani si-a pierdut viata dupa ce a fost atacat de cinci caini fara stapan in Parcul Tei din Bucuresti. Aceasta tragedie a readus in discutie problema cainilor vagabonzi din Romania.
Este o problema care persista de foarte multi ani si care nu a fost rezolvata.
Pe de o parte exista cei care se autointituleaza "iubitori de animale" si care sunt impotriva eutanasierii cainilor fara stapan, iar pe de alta parte sunt cei care vor exterminarea totala a acestor animale.
Primarul capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca va organiza un referendum in Bucuresti in care ii va intreba pe locuitorii orasului daca vor eutanasierea cainilor.