18 tineri selectionati pentru Finala Nationala a concursului Elite Model Lood Romania 2015 sustinut de Rowenta a avut loc recent, la Le Chateau.
De 32 de ani consecutiv, Elite a organizat un prestigios concurs international de modele din lume, la care au luat parte anul acesta mii de tinere si tineri cu varsta cuprinsa intre 14 si 22 de ani, din peste 55 de tari.
Elite Model Look ofera tinerilor oportunitatea de a-si implini visul de a deveni top modele, in cadrul celei mai importante retele de agentii de modele din lume.
Din 1972, anul in care z-a organizat pentru prima data concursul, Elite Model Look a descoperit si lansat Top Modelele lumii: Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, Claudia Schiffer, Linda Evanghelista, Gisele Bunchen si multe altele.
In umra castingurilor concursului Elite Model Look Romania 2015 sustinut de Rowenta, desfasurate anul acesta in 6 orase din tara, au fost selectati 18 tineri, fete si baieti care au participat la Finala Nationala ce a avut loc la Le Chateau.
Concurentii au purtat tinute semnate de studentii Universitatii de Design din Clua Napoca, Laura Firefly si piese vestimentare Boutique Mini Prix.
Elite Model Look Romania 2015 este sustinut de Rowenta, gazduit de Le Chateau.
Ambasador al frumusetii, Rowenta s-a alaturat anul acesta pentru a sasea oara concursului Elite Model Lood Romania, in calitate de partener oficial.