Povestea noastra
Suntem o echipa de tineri, care au experienta vasta in domeniul constructiilor. Ne-am gandit ca ar fi necesar sa construim in Romania case altfel, asa am ajuns sa cream proiecte de locuinte verzi: Ecovillas (proiect SOLD OUT), Ecovillas Viilor 10E si Loft Green Apartments. Sunt locuinte construite in stilul locuintelor nordice, care se axeaza pe eficientizarea energiei termice si construirea de cladiri pasive ce folosesc pompe de caldura geotermice. Asta inseamna costuri foarte mici la intretinere. Pe langa locuintele pe care le facem, noi construim si comunitati. Nu suntem adeptii de a muta niste oameni in niste case, vrem ca acei oameni sa se simta ca intr-o familie in cartierul verde construit de noi, iar acest lucru l-am reusit cu primul proiect Ecovillas, finalizat si vandut in intregime, si il dorim si cu noul proiect Loft Green Apartments.
Loft Green Apartments este primul ansamblu de apartamente din tara care va avea costuri aproape 0 la apa calda, incalzirea si racirea locuintelor se va face cu ajutorul pompelor geotermice.
De asemenea, 0% Emisii CO2 la producerea energiei termice, 100% reciclarea selectiva a deseurilor, 100% ventilare inteligenta a locuintei cu aer proaspat tot timpul anului. Complexul este situat intre doua paduri si se afla in localitatea Mogosoaia, cu 75% spatiu verde.
In plus, ne-am gandit si la masinile electrice, asa ca vor exista si 5 prize pentru a-ti incarca masina si parcare gratuita pentru ele. Si mai e ceva, avem un design WOW la apartamente - cu o arhitectura moderna unica, spatii de locuit cu personalitate.

Sursa: www.facebook.com/greenloft.ro/

(M.A.P. & F.P.M.)