Romanii vor putea merge la cumparaturi in Ungaria la primul centru comercial de tip outlet care se va deschide, la sfarsitul saptamanii, la circa 100 km de Vama Bors, centrul avand zeci de magazine ale unor firme internationale cunoscute, care vand produse la preturi avantajoase.
Inaugurarea primului centru outlet din estul Ungariei este programata pentru sambata dimineata, a anuntat investitorul M3 City Center din Debrecen, Ungaria.
Centrul comercial este pozitionat avantajos si pentru cumparatorii romani, la circa 110 km de Vama Bors, pe autostrada ungara M3, care leaga Debretinul de Budapesta, la iesirea spre localitatea Polgar.
M3 Outlet Center va cuprinde, pe o suprafata de 13.000 m2, zeci de magazine ale unor producatori de marca, indeosebi din domeniul imbracamintei si incaltamintei.
"In M3 Outlet Center ai posibilitatea sa cumperi marci de renume ale mai multor firme mondiale, direct de la producator. Astfel, este garantata reducerea de 30 pana la 70% pe tot parcursul anului", arata investitorul ungar.
Printre producatorii care si-au inchiriat deja spatii comerciale in noul outlet se numara Adidas, Puma, Levis, Nike, Budmil, Greystone, United Colors of Benetton, Lerros, Oui, Pepe Jeans, Triumph etc. Pentru ziua inaugurala, centrul comercial anunta reduceri de preturi ce merg de la 20 pana la 75%.