Sorin Ovidiu Vantu a declarat, joi, la Realitatea TV, ca in 2004 s-a intalnit, intr-o parcare din Tancabesti, cu Traian Basescu, discutandu-se despre sprijin pentru ca acesta sa castige alegerile prezidentiale.
El a spus ca in 2004 s-a intalnit cu Traian Basescu intr-o parcare din Tancabesti, pentru a se feri de "securitatea lui Adrian Nastase".
Vantu a mentionat ca i se pare inadmisibil ca dupa cinci ani trebuie sa se ascunda cand acasa la el vin prieteni, indiferent de ora.
"Mi se pare siderant dupa 2004 cand la ora trei dimineata m-am intalnit in parcare la Tancabesti cu domnul Basescu, ferindu-ne de securitatea domnului Adrian Nastase, dupa cinci ani de zile sa ajung in aceeasi situatie, sa ma feresc sa ma intalesc cu prietenii", a spus Vantu.
Intrebat ce a discutat cu Basescu, in 2004, Vantu a spus ca a fost vorba de sprijin politic pentru castigarea prezidentialelor.
Intrebat in ce a constat sprijinul, Vantu a spus ca va face o declaratie de presa pe 7 decembrie.
"Il cunosc pe domnul Basescu si am avut o relatie de colaborare, pana la un moment dat, cand relatiile au incetat", a spus Vantu.