libertatea.ro: Ion Iliescu IL FACE PRAF pe Crin Antonescu

Ion Iliescu a revenit in forta. Dupa ce i-a criticat pe cei din Piata Universitatii care protesteaza impotrivia proiectului Rosia Montana, presedintele de onoare a PSD l-a luat la tinta si pe Crin Antonescu.
Fostul presedinte al Romaniei s-a luat de Crin Antonescu despre care a spus ca este istoric si ca nu se pricepe la tehnologie. Iliescu le recomanda parlamentarilor sa voteze acest proiect numai dupa ce asculta parerea unor specialisti.
"Crin Antonescu este istoric. Habar n-are de industrie in general, habar n-are de tehnologie. Si are dreptate omul, nu se poate el sa se pronunte intr-o chestiune in care e nevoie de cunostinte. De aceea spun, cea mai inteleapta decizie a Parlamentului privind aceasta tema e sa apeleze la specialistii existenti in aceasta tara, sa se consulte cu Academia, ca sa se pronunte in cunostiinta de cauza", a declarat social-democratul pentru Digi24.
Date fiind experienta si cunostintele lui Crin Antonescu, Ion Iliescu considera ca liberalul s-a grabit atunci cand a vorbit despre Rosia Montana si s-a pronuntat "in necunostinta de cauza", fiind "un jurist, un istoric care se pronunta in probleme tehnologice".
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, dupa o reuniune a grupurilor liberale din Camera Deputatilor si Senat, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana.