Inpolitics informeaza ca mogulul Dinu Patriciu isi extinde imperiul media: astazi s-a anuntat oficial, in cadrul unei sedinte la care a participat celebrul miliardar in persoana, ca revista Tango a intrat in posesia trustului de presa Adevarul Holding.
Revista Tango, adresata in principal femeilor, a fost creata de jurnalista si scriitoarea Alice Nastase acum cativa ani, dupa ce un conflict cu cei de la Catavencu a indepartat-o de la sefia revistei Tabu, pe care o lansase in 2001.
Intr-o prima faza, Tango a intrat in posesia trustului de presa al familiei Voiculescu, de unde a plecat cu oarece tensiuni si cu un proces castigat in fata Cameliei Voiculescu, fiica mogulului Dan Voiculescu.
Este meritul incontestabil al lui Alice Nastase de a fi facut din Tango cea mai buna publicatie glossy a Romaniei, cladita pe conceptul infailibil ca daca dragoste nu e nimic nu e. Tango a avut cu Alice Nastase o tematica moderna, emancipata, desteapta, reflectand cu indrazneala realitatile romanesti din viata - nu mereu usoara - a unei femei de cariera. Revista a aparut in conditii grafice de exceptie, scrisa cu talent, cu umor, cu stil, cu indrazneala. Ramane de vazut cum va digera Adevarul Holding revista Tango.
Un alt anunt facut azi este ca, incepand din acest an, continutul editorial al publicatiilor trustului Adevarul va putea fi accesat on-line numai contra-cost, un prim pas spre mult anuntata rentabilizare a trustului, un altul fiind listarea la bursa.