Ziarul Financiar informeaza: Proprietarii turnului Cathedral Plaza spun ca vor deschide cladirea. Arhiepiscopia spera sa il demoleze

Proprietarii turnului de birouri Cathedral Plaza din centrul Bucurestiului spun ca vor deschide cladirea "ca urmare fireasca a finalizarii", in ciuda faptului ca Arhiepiscopia Romano-Catolica a obtinut o decizie in instanta prin care autorizatia de construire a fost declarata nula. Proiectul a implicat o investitie de circa 60 mil. euro a familiei oamenilor de afaceri Ofer din Israel, imobilul fiind in portofoliul firmei Millennium Building Development.
"Millennium Building Development a procedat la desfiintarea lucrarilor si amenajarilor cu caracter provizoriu aferente organizarii de santier si la readucerea terenului in starea initiala, conformandu-se astfel legii si solicitarii concrete a inspectorilor Inspectoratului de Stat in Constructii, cuprinsa in Procesul-verbal de control nr. 2737 din 14.09.2011", spun reprezentantii companiei, care afirma ca imobilul va putea fi vizitat de la inceputul saptamanii viitoare.