ABplus Events organizeaza, in perioada 10-13 mai, la Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, ce-a de-a doua editie a Expozitiei Nationala de Contructii si Instalatii CAMEX. Evenimentul reuneste oferta a peste 150 de firme din domeniul constructiilor si al instalatiilor. Bihorul este reprezentat de circa 20% din totalul firmelor prezente.
Intrucat la prima editie de anul trecut au fost prezente 120 de companii din domeniu si reprezentantii acestora, anul acesta organizatorii si-au propus ca succesul manifestarii sa fie si mai mare. Ieri, in jurul orei 11:30, a aut loc deschiderea expozitiei, la care au participat, pe langa reprezentantii firmelor expozante si oficialitati ale municipiului Oradea. Important este ca ziua de ieri a coincis cu Ziua Specialistului in constructii si instalatii, fapt care i-a determinat pe organizatori sa faciliteze intrarea specialistilor din domeniu care activeaza in Oradea la expozitie, in mod gratuit, intre orele 10:00 si 13:00, dupa care la eveniment accesul publicului larg a fost posibila. Programul expozitional este, inclusiv sambata, intre orele 10:00 si 18:00, iar duminica pana la ora 16:00. Biletul de intrare este de 2 lei. De asemenea, pentru arhitecti ziua de sambata inseamna participarea la cursurile incluse in cadrul Programului National de Formare Profesionala Continua initiat de Ordinul Arhitectilor din Romania.
Oradenii vor avea ocazia ca, pana duminica, sa cunoasca care sunt noile tendinte in constructii si amenajari, sistemele moderne de structuri metalice, sisteme de hidroizolatii, pardoseli profesionale, panouri sandwich, usi antiefractie, tencuieli decorative, precum si consultanta si finantare pentru contructii.