In cadrul sedintei Consiliului de Administratie (CA) al societatii Apa Canal care va avea loc azi se va discuta cea mai importanta problema a societatii, si anume cea a disponibilizarilor. Reamintim ca, potrivit hotaririi recente a Consiliului Local prin care s-a aprobat Bugetul de Venituri si Cheltuieli (BVC) pe anul in curs, este obligatoriu ca restructurarile sa se faca pina la 31 decembrie.

Directorul general al societatii Apa Canal, Marin Costel, ne-a declarat ca, la solicitarea expresa a celor patru sindicate din cadrul societatii, o firma specializata va realiza un studiu privind analiza de personal, organigrama de functionare a unitatii, precum si criteriile care vor sta la baza disponibilizarilor. Astfel, se va stabili cu exactitate care sint categoriile de angajati care va trebui sa plece, mai exact sectoarele de activitate unde se impune reducerea numarului de angajati.

"Studiul care va fi realizat de firma specializata va fi singurul subiect care se va discuta miine (n.r. - azi) in cadrul sedintei Consiliului de Administratie al societatii. Dupa finalizarea acestei analize se va stabili cu exactitate citi dintre cei 1.068 de salariati ai societatii va trebui sa plece, precum si categoriile de personal unde se impune luarea acestei masuri. Dupa parerea mea disponibilizarile nu vor putea incepe efectiv mai curind de o luna", ne-a precizat Marin Costel.