Senatorul Dan Sova noteaza pe Facebook:
• "Dupa ce si-a salvat scaunul prin interventia popularilor europeni in 2012, Traian Basescu trebuie acum sa plateasca un pret. Acest pret nu este insa platit din buzunarul lui, ci din al nostru.In loc sa avem 2.000 euro pe cap de locuitor din fonduri europene, noi avem 1.000", a sustinut Dan Sova intr-o conferinta de presa la Roman.
• "De cand am venit la guvernare investitiile nu au tinut cont de votul dat de una sau de alte dintre regiunile tarii. Din cele peste 3.300 de localitati ale Romaniei, astazi sunt mai putin de 100 de comune care sa nu aiba un proiect finantat de la bugetul de stat sau din fonduri europene. Acest lucru demonstreaza ca administratia Ponta s-a orientat pentru a dezvolta durabil si echidistant toate localitatile tarii", a sustinut Dan Sova intr-o conferinta de presa la Roman.
• "Am luat decizia sa finalizam, in cursul acestui an si al anului viitor, lucrarile la covorul asfaltic al drumului care leaga Romanul de Piatra - Neamt", a precizat Dan Sova intr-o conferinta de presa la Roman. "Din 1990 pana astazi, din punct de vedere al infrastructurii mari, Moldova a fost in afara preocuparilor guvernarii. Cred ca acum, in 2014, a venit si randul Moldovei. Pana in 2018 vom avea cele trei provincii romanesti unite prin autostrazi", a afirmat Dan Sova intr-o conferinta de presa la Roman.