Gandul informeaza: Victor Ponta: Nu stiu de vreo finantare de la Gold Corporation pentru Mircea Geoana. Basescu si Roberta Anastase au beneficiat de bani de la ei
Presedintele PSD a declarat pentru gandul ca, in calitatea sa de purtator de cuvant al campaniei prezidentiale a lui Mircea Geoana, nu stie de vreo finantare primita de la Gabriel Resources.
"Domnul Basescu, care are metodele securistice obisnuite, poate sa verifice si sa ne spuna si noua. Eu am cerut un lucru care cred ca este de foarte mult bun simt, ca Gabriel Resources sa spuna toti politicienii pe care i-a sprijinit. Sunt convins ca sunt si de prin PSD si eu nu stiu, sunt convins ca sunt si de la PNL, sunt convins ca Basescu si cu Roberta Anastase au beneficiat pentru ca stiu ca sunt consiliati de domnul Dan Andronic", a precizat pentru gandul Victor Ponta. El a adaugat ca politicienii care au primit bani nu trebuie condamnati, dar trebuie ca lumea sa stie de ce sustin acest proiect. "Astept de la Gold Corporation sa faca un lucru pe care in Canada ar fi obligati sa-l faca, numai in Romania nu-l fac: sa spuna care sunt politicienii interesati sa faca lobby pentru ei. Cred ca este necesar sa aflam acest lucru cu totii", a afirmat liderul social-democratilor. Ponta a spus ca nu stie de vreo finantare primita de la Gabriel Resources de candidatul PSD Mircea Geoana in campania prezidentiala. " Daca cei de la Gold Corporation spun chestia aceasta este foarte interesant, la cate datorii avem noi la partid m-as fi bucurat sa fi fost asa", a conchis presedintele PSD.