Mai multi locatari din zonele Marchian si Maxim Gorki au ramas ieri fara curent electric timp de aproape patru ore, fara a fi anuntati de reprezentantii E.ON, fapt care a atras zeci de nemultumiri. "Asa ceva nu se poate. Mi-am dat toata treaba peste cap si plus de asta mi se strica si aparatele electrocasnice de la socurile de curent", a mentionat un locatar nemultumit dintr-un bloc de vizavi de Spitalul Judetean.
Sesizati de cele intamplate, reprezentantii E.ON Distributie au trimis o echipa in teren, care a constatat ca o avarie la un post de transformare ce asigura alimentarea zonelor Marchian si Maxim Gorki.
"Regretam disconfortul produs consumatorilor de aceasta intrerupere in alimentarea cu energie electrica", se arata intr-un comunicat de presa.
Reluarea furnizarii cu curent electric in cele doua zone s-a produs in jurul orei 13.00, potrivit reprezentantilor companiei furnizoare, dupa ce electricitatea a fost intrerupta in jurul orei 09.00.
Mai mult, societatea E.ON Moldova Distributie anunta ca va intrerupe furnizarea cu curent electric si maine, in intervalul 04.00 - 04.30, pe o durata de maxim cinci minute, pentru efectuarea unor lucrari in instalatiile de distributie a energiei electrice in zona Complexul Hidro Electric Stanca.