Banca Comerciala Romana acorda incepand cu martie un bonus de pana la 3% posesorilor de carduri BCR persoane fizice, anunta un comunicat al bancii. Bonusul se acorda pentru platile efectuate cu cardurile de debit, credit sau co-branded, la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR.
De acest bonus beneficiaza posesorii de carduri BCR Maestro, BCR Visa Clasic, BCR Visa Electron (carduri de debit in lei) si BCR Master Card (card de credit in lei) care efectueaza tranzactii la comerciantii acceptanti din reteaua BCR, ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu suma de 300 RON pe luna.
De asemenea, un bonus de 1% se acorda posesorilor de carduri de credit co-brand BCR MasterCard-Altex, BCR Visa Depozitul de Calculatoare si BCR Visa Ultra Pro care efectueaza tranzactii la comerciantii acceptanti din reteaua BCR (inclusiv prima cumparatura), ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu suma de 1.600 RON pe luna. Campania se deruleaza in perioada 1 martie 2006 - 30 aprilie 2006. (D.E.)