Blocurile ANL vor fi date in administrarea Apaterm, a declarat directorul general al societatii, George Cubasa. "Intr-o prima faza vom incheia un protocol cu Primaria Galati prin care vom lua in administrare blocurile din Micro 13B, urmind ca, ulterior, sa facem acest lucru si cu celelalte blocuri ANL, inclusiv cu cele din Cartierul 'Dimitrie Cantemir'", a mai precizat directorul general al Apaterm.

Potrivit aceleiasi surse, conducerea Apaterm intentioneaza sa propuna elaborarea unei hotariri de consiliu prin care la blocurile ANL sa se infiinteze niste organizatii asociative, tinind cont de faptul ca persoanele care locuiesc in aceste blocuri nu sint proprietari. Directorul general nu exclude posibilitatea ca Apaterm, care va prelua in administrare blocurile, sa se ocupe si de stringerea banilor de intretinere de la locatari sau cu prestarea unor servicii, cum ar fi curatenia sau lucrarile de reparatii. “Pentru prestarea acestor tipuri de servicii s-ar putea stabili o taxa pe care o vor plati locatarii“, a mai adaugat George Cubasa.

Initiativa de preluare in administrare a blocurilor ANL de catre Apaterm este una buna, tinind cont de calitatea serviciilor oferite de societatea locala de furnizare a agentului termic.