Cautare

538 de rezultate pentru "deranjamente telecom bacau" (2.95 secunde)
Operatorul de telecomunicatii RCS&RDS, controlat de omul de afaceri din Oradea Zoltan Teszari, 41 de ani, este la un pas de a-si cumpara rivalul UPC, fostul Astral, cu care se bate de peste 15 ani pe piata de cablu intr-o tranzactie care s-ar ridica in jurul a 300 de milioane de dolari.Conform unor surse de pe piata, Teszari - care detine 43% din RCS&RDS - este in proces de selectie a bancii de investitie care trebuie sa-i asigure finantarea pentru aceasta tranzactie care daca s-ar realiza, ar schimba fundamental toata piata telecom romaneasca, care este extrem de fragmentata si cu o concurenta acerba.
Acest univers de aproape 600.000 romani face ca Softpedia sa fie reconsiderata de advertiseri pentru campaniile online de pe Internetul romanesc, nu doar de catre firmele si produsele IT/Telecom, ci si de catre marci si produse de larg consum.
Anuntul a fost facut la Hong Kong, in cadrul ITU Telecom World 2006, o conventie importanta pentru industria de telecomunicatii.
Proiectul de decizie prevede ca la licitatie nu pot participa operatorii care detin cel putin o licenta nationala de utilizare a benzilor de frecvente 880-915 / 925-960 MHz (GSM 900), 1.710-1.785 / 1.805-1.880 MHz (GSM 1800), 453-457,5/463-467,5 MHz (CDMA 450) sau 1.920-1.980/2.110-2.170 MHz (IMT 2000/UMTS-FDD), respectiv 1.900-1.920 MHz (IMT 2000/UMTS-TDD).UPC România ar putea fi unul dintre posibilii ofertanti pentru licenta scoasa la licitatie de ANRCTI, fiind singurul operator telecom care nu detine o licenta de comunicatii mobile.Operatorii Orange România si Vodafone România detin licente GSM 900 si IMT 2000/UMTS din 1996, respectiv din 2004.
A fost proiectat prost", a spus Bruce Schneier, expert de securitate, care este, de asemenea, seful departamentului de securitate a tehnologiei British Telecom.
Cele mai recente licente au fost acordate companiilor Vodafone (care a solicitat 100.000 de numere independente de locatie din domeniul 0Z=03 pentru servicii de telefonie furnizate, in principal, la puncte fixe) si RCS & RDS, GTS Telecom si Net-Connect Internet (care au solicitat si au primit dreptul de a utiliza cate 10.000 din acelasi domeniu).
Raportat la populatie, inseamna mai putin de un milion de oameni care, la nivel teoretic, au generat o piata a comertului online cu electronice, electrocasnice si IT de 200 de milioane de euro sau de aproximativ cinci ori mai mult daca sunt luate in calcul toate cumparaturile facute de pe internet, de la bilete de calatorie si pana la servicii telecom.
Comisia Europeana a trimis solicitari de informatii catre 20 de state membre ale UE, inclusiv Romania, care nu au notificat inca masurile adoptate pentru implementarea in intregime, prin legi nationale, a noilor norme din domeniul telecomunicatiilor.
"Pana la Craciun cred ca putem avea o tableta aproape perfecta", spune fostul sef al arbitrului telecom. Ca public tinta, cei de la Televoice au mentionat studentii, freelancerii si managerii din IT.
O mare parte din industria TV, ca si difuzorii de stiri si operatorii telecom, privesc cu prudenta Google si acuza de multe ori compania ca le "fura" veniturile din publicitate fara a contribui la costurile presupuse de crearea de continut.
Dupa ce a inceput in urma cu cateva luni sa transmita continut 3D, fiind astfel primul operator telecom care utilizeaza acest format, UPC Romania lanseaza si un post de televiziune exclusiv 3D, High TV, care va emite fara intrerupere filme, emisiuni sportive, documentare si muzica in format tridimensional.
Amanarea trecerii la televiziunea digitala duce la intarzierea eliberarii unui spectru radio care ar putea fi utilizat extrem de eficient de operatorii telecom pentru furnizarea de servicii de internet mobil.
Rezolutia stipuleaza ca ar ajuta daca CE ar stabili un set clar de masuri care sa garanteze aplicarea cerintelor de respectare a principiului neutralitatii internetului cerut in legislatia telecom.
Posesorii telefoanelor nu sesizeaza de obicei problema pana nu primesc factura, iar operatorii telecom ajung in cele mai multe cazuri sa suporte cel putin o parte din costuri.
Discovery a lansat un site de protest impotriva RCS&RDS Operatorul telecom RCS&RDS se afla din nou in centrul unui scandal, dupa ce a decis sa scoata Discovery din grila de programe.
Orange, cel mai mare furnizor de servicii locale telecom, va lansa un pachet de servicii de televiziune "Ca urmare a realizarii notificarii transmise ANCOM, ORANGE ROMANIA S.A.
Masura face parte dintr-un efort de a crea o singura piata de telecom in Europa.
Aceasta a impus companiilor din telecom o taxa de 3% pe cifra de afaceri. Grupul german Telekom ar lua in calcul sa isi vanda operatiunea din Romania.
Daca in orice alt domeniu economic sustinem rezolvarea problemelor pe calea functionarii unei concurente robuste, in domeniul farmaceutic apreciem ca interventia legiuitorului este bine venita, tinand cont de impactul produselor farmaceutice asupra sanatatii umane. Piata farmaceutica este cel de-al treilea investitor in publicitatea TV, dupa telecom si cosmetice.
Ilie Serbanescu) O adevarata lovitura a plasat cotidianul de business Ziarul Financiar intregii dezbateri economice - dominata de problemele incetinirii cresterii economice, adancirii deficitelor comerciale si de cont curent si agravarii crizei de forta de munca si marcata, de la sfarsitul anului trecut, de controversele privind masurile guvernului PSD-ALDE impotriva abuzurilor de monopol ale principalelor companii din energie, telecom si sistemul bancar.
google-analytics.com