Cautare

220 de rezultate pentru "tenis" (3.22 secunde)
Tenismanul spaniol Rafael Nadal, locul 2 ATP, a castigat, astazi, pentru a saptea oara in cariera sa, un record, turneul de la Roland Garros, dupa ce l-a invins cu scorul de 6-4, 6-3, 2-6, 7-5, pe Novak Djokovici, liderul ATP, informeaza Mediafax.
Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea o va intalni astazi, in turul al doilea la Wimbledon, al doilea turneu de Mare Slem al anului, pe chinezoaica Li Na.
World Team Cup e al doilea turneu ca importanta dedicat echipelor masculine de tenis, după Cupa Davis, iar in 2012 a fost dotat cu premii in valoare de 1.764.700 de dolari.
Echipa de CUPA DAVIS a Cehiei s-a impus in aceasta seara, cu 3-2, in finala cu Spania, disputata la Praga, si a castigat a 100-a editie a celebrei competitii.
In plus, zilnic, Becali va beneficia de 2 ore de activitati de recreere, adica biliard, tenis de masa, sala de forta sau darts.
Petrecerea va avea loc la un complex hotelier exclusivist din apropierea Galatiului, unde a fost amenajat un cort luxos, amplasat pe locul terenurilor de tenis din incinta complexului.
Petkovic - Halep 3-6, 3-6 Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 58 WTA, a castigat, sambata, turneul de la Nurnberg (Germania), dotat cu premii in valoare totala de 235.000 de dolari.
Federatia Romana de Rugby a sarbatorit 100 de ani de la infiintare , Federatia Romana de Rugby a sarbatorit, luni seara, la Complexul Olimpic "Sydney 2000" de la Izvorani, 100 de ani de la infiintare, primul meci avand loc in septembrie 1913, la Bucuresti, intre echipele Sporting Club si Tenis Club Roman, incheiat la egalitate, scor 3-3.
sauna - 5 RON Abonamente 2 saptamani - 40 RON (30 RON elevi-studenti) 1 luna - 70 RON (50 RON elevi-studenti) 3 luni - 180 RON (130 RON elevi-studenti) 6 luni - 340 RON (255 RON elevi-studenti) Abonamentele reduse pt elevi studenti sunt valabile numai intre orele 08.00 - 19.00 Servicii oferite • Fitness • Aerobic • Body Building • Piscina • Teren Fotbal • Teren Tenis • Antrenori personali • Masaj • Bar Sportiv Contact Adresa:
In varsta de 22 de ani, Simona Halep intrece castigatoare de Grand Slam, precum Maria Sarapova sau Petra Kvitova, sau jucatoare importante precum Angelique Kerber sau Jelena Jankovici. "Sunt cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, dar doar in ceea ce priveste clasamentul mondial.
Simona nu a putut fi prezenta la turneul de la Miami din cauza acelei problemei la unghie, dar iata a venit si aceasta drama in familia noastra"", a declarat Stere Halep, tatal jucatoarei de tenis,.
Simona Halep o va intalni in finala - SAMBATA, 7 IUNIE 2014 - pe rusoaica Maria Sharapova, locul 8 WTA si cap de serie numarul 7. Halep va ocupa locul 3 WTA, cea mai inalta pozitie a unei jucatoare de tenis din Romania.
4-6 Nu voi uita niciodata acest meci, a afirmat Simona Halep dupa finala de la Roland Garros Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca nu va uita niciodata finala jucata sambata la Roland Garros si pierduta in trei seturi in fata rusoaicei Maria Sarapova.
Astazi, antrenamentul specializat cu ajutorul greutatilor este indispensabil in toate sporturile profesioniste de la tenis de camp la MMA. LaLanne a publicat si multe carti in domeniu, precum si instructionale video despre fitness si nutritie.
Irina Begu, locul 33 WTA, cea mai buna clasare din cariera Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu a urcat un loc in clasamentul WTA dat publicitatii luni si se afla pe pozitia 33, cea mai buna clasare din cariera, in timp ce Simona Halep a revenit pe locul 3 mondial.
Premiile in bani, daca acestea exista, sunt stabilite de FR de Tenis. Spre exemplu, fiecare jucatoare ar trebui sa incaseze 12.500 de euro dupa meciul cu Spania de la Galati.
Jucatoarea de tenis Simona Halep a explicat motivele care au determinat-o sa abandoneze in setul trei al finalei de la Toronto, cu elvetianca Belinda Bencic, la scorul de 6-7 (5), 7-6 (4), 0- (DETALII, AICI) Campioana noastra a declarat:
De cine a fost invinsa romanca Jucatoarea de tenis Simona Halep (6 WTA) a fost invinsa astazi de Angelique Kerber, numarul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 2-6.
A castigat turneul de la Montreal Duminica seara, Simona Halep a reusit o performanta importanta castigand turneul de tenis de la Montreal, unul din cele mai importante din calendarul fetelor.
Or mai fi si unele mari turnee de tenis, dar la fel: mai multi spectatori doar la semifinale si finale.
google-analytics.com