Cautare

378 de rezultate pentru "dann dumitrescu" (2.63 secunde)
Dincolo de punctele pierdute, antrenorii formatiei craiovene, Costin Dumitrescu si Catalin Popescu, au alte probleme acum. ... craiovenilor, Costin Dumitrescu. Jucatorii accidentati au o saptamana la dispozitie sa se recupereze pana la urmatoarea partida.
Nu pe Hagi, nu pe Popescu, nu pe Ilie Dumitrescu, nu pe Dan Petrescu, pe nimeni din Generatia de Aur. ... De unde vin ei, Hagi, Popescu, Dumitrescu si ceilalti, fotbalul din tara asta nu mai ajunge vreodata.
Alexandru a fost adjuncta lui Lucian Papici si acum este adjuncta lui Claudiu Dumitrescu, la cealalta sectie, cea de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie. ... Chiar daca este subordonata lui Claudiu Dumitrescu, in cazul Galei Bute, Alexandru va avea un fir direct cu Laura Kovesi.
Dan Dumitrescu (Jurnalul National) : Steaua se dezintegreaza cu dezinvoltura de capcaun Calicia fotbalului nostru performeaza chiar si in pauza competitionala.
Ilie Dumitrescu, expert Digi Sport, a dezvaluit, prezent in cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, ca Stanciu este dorit de un club din Anglia, dar ca nu este vorba despre Southampton. ... Nici Tottenham nu este, a spus Dumitrescu.
Ovidiu Ioan Cherniciuc Dumitrescu este un tanar talentat, nascut in orasul Bucecea, judetul Botosani, care a publicat recent un volum de poezii intitulat "Amintiri pentru maine", la Editura Agata.
Petre Geambasu, Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Silvia Dumitrescu, Adrian Paduraru, Sida Spataru se numara printre cei care i-au fost alaturi binecunoscutului si indragitului interpret Cornel Constantiniu la lansarea cartii ZAPEZILE COPILARIEI” de CORNEL CONSTANTINIU, Editura PRO Universitaria, Colectia ARTELE SPECTACOLULUI.
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
Membra din 2014 a Uniunii Artistilor Plastici, Ana Ștefania Andronic BUZU a urmat cursurile de grafica de la Liceul de Arta Nicolae Tonitza si Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti - Facultatea de Arte Plastice, unde l-a avut indrumator pe Mircia Dumitrescu.
Romanii, tot mai alergici Un copil din cinci sufera de diferite forme de astm, cel putin 20% dintre copii fac dermatite sau alte boli de piele, iar cresterea bolilor alergenice din Romania este de-a dreptul alarmanta, arata Mihaela Dumitrescu, Business Concepts Manager la Sensiblu.
Ruxandra Dumitrescu, medic primar Obstetrica - Ginecologie in cadrul Clinicii Fertilia. In plus, Medicina Reglarii Fiziologice ia in calcul un aspect oarecum neglijat pana acum, si anume pregatirea viitorilor parinti pentru sarcina, dovedindu-se a fi un tratament eficient si complet pentru cuplurile care isi doresc un copil.
fete de masa si stergare, traiste si impletituri, sambata si duminica, orele 14, 00 - 16, 00 Cristian Dumitrescu, Bucuresti - olărit - demonstratie roata olarului , sambătă
Vicepresedintele social-democrat al Senatului, Cristian Dumitrescu, a explicat, la vremea respectiva, ca aceasta mutare este posibila in urma faptului ca SPP are un sediu nou in care urmeaza sa isi desfasoare activitatea.
Hofigal Export-Import S.A 10:30 - 11:00 Adina Dumitrescu SESIUNEA 1 Autism Light - Cum reusim sa identificam si ce aducem diferit in terapie?
Ilie Dumitrescu a ramas masca dupa despartirea lui Edi Iordanescu de FCSB. Fostul mare international, care l-a avut ca secund pe Edi, a incercat o explicatie pentru ceea ce s-a intamplat la FCSB.
Adi Popa (33 de ani) a plecat in Seychelles cu ocazia Sarbatorilor, iar o fotografie postata pe Instagram l-a amuzat copios pe Ilie Dumitrescu.
FCSB s-a impus categoric in derby-ul cu Dinamo, scor 3-0, in etapa cu numarul 23 din Liga 1. La finalul partidei, specialistul Ilie Dumitrescu (53 de ani) a analizat prestatia celor doua rivale.
Ilie Dumitrescu, specialistul Digi Sport, a facut analiza partidei dintre FCSB si Chindia Targoviste, incheiata cu scorul de 3-2. "Mister" este de parere ca echipa condusa de la margine de Emil Sandoi ar fi pus probleme oricarei formatii din Liga 1, cu cateva exceptii.
Ilie Dumitrescu considera ca nu Toni Petrea a facut schimbarea care i-a adus FCSB-ului victoria contra celor de la FC Arges.
Prezenti in studioul Euro Fotbal, fostii mari atacanti Ilie Dumitrescu si Gabi Balint au avut doar cuvinte de lauda la adresa varfului din Hexagon.
google-analytics.com