Cautare

1563 de rezultate pentru "rochii de ocazie de inchiriat" (2.64 secunde)
Atelier Beatrice a participat recent la targul oriental 1001 de Nopti organizat in Centrul Vechi al Capitalei. La standul lui Beatrice iubitorii de frumos au putut achizitiona: rochii de seara, diverse produse hand-made precum:
Ar trebui sa gasiti un croitor aproape de casa, care sa nu fie foarte scump si care sa va ajute in obtinerea unor haine care sa va vina perfect. ... Atunci cand ne alcatuim tinuta, cu siguranta tinem cont de dimensiunile corpului nostru.
Aman Ralhan, cel care reprezinta Sadhana Boutique in Romania, detine un magazin cu haine si obiecte indiene in Bucuresti, vizavi de magazinul Cocor.
Intr-un cadru de poveste, celebra actrita de teatru si film a pozat in tinute neoetnice, create special pentru ea.
Din lumea artistica am remarcat artisti precum Jimmy Stanescu (artist plastic), Cosmin Andrian (cunoscut interpret de muzica), sotii Tatiana si MArius Ojog, cunoscuti folkisti, Ansamblul Florile Baraganului si Nelu Geaulea, interpret de muzica populara. Atmosfera a fost intretinuta de acesti interpreti care au creat un show de anvergura.
Creatiile Electrei sunt prezente cu un stand superb la targul ce are loc in acest week-end in curtea MTR, organizat de Fundatia Kogaion. Creez de toate: sunt paslar si aplic lana pe materiale de toate felurile:
diploma de la targul olarilor si mesterilor populari "Ochi de paun" la Radauti, diploma de participare la "Hora Bucovinei", diploma de participare la Targu-Neamt, diplome de la Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei Suceava, de la Festivalul International de Folclor "Intalniri bucovinene" - Campulung-Moldovenesc si diploma de la Festivalul Festivalurilor Bucovinei, Zilele Humorului.
La standul lui Lajos Tofalvi din Harghita, din cadrul targului de produse traditionale din Piata Unirii puteti gasi caciuli din inlocuitor pentru dame - la 70 RON, sosete din lana - la 15 RON, paturi din lana naturala - la 270 RON, papuci dama si barbati, diverse modele - 30 RON, botosei - la 35 RON, veste din blana naturala - intre 230 - 250 RON, blana de intins pe jos - la 150 RON, veste din piele - la 150 RON, ii, cu modele unguresti - la 100 RON si rochii din in - intre 70 - 80 RON.
Nu poti purta rochii de varsta pentru ca iti este jena sa-ti afisezi picioarele pline de vanatai si umflaturi? ... Exista insa solutii eficiente pentru combaterea suferintelor circulatorii de la nivelul picioarelor.
"Suntem singurii crescatori de viermi de matase din Romania!
Anca Francesca Neculaiasa va reprezinta Romania in Japonia in cadrul Miss International 2014 Anca Francesca Neculaiasa urmeaza sa ne reprezinte tara in Japonia, in competitia internationala de frumusete Miss International 2014, una dintre cele mai importante 4 competitii de frumusete la nivel mondial.
Am stat destul de putin, dar suficient pentru a-mi intalni prietenii (prietenele) din showbiz, pentru a ne imbratisa, pentru a schimba cateva cuvinte. Am ajuns la Nissa si, desi nu ma pricep in detaliu, am marturisit ca mi-au atras privirile 2, sau chiar 3, rochii.
Inzestrata din nastere cu un chip greu de trecut cu vederea si trasaturi ale fetei care se apropie de perfectiune, prezentatoarea de la Antena 1 s-a aflat ani la rand in topul celor mai frumoase vedete de la noi.
Doar femeia de serviciu mai citeste (Autor: ... A trait o vreme in tari exotice, unde sotul sau, doctorul Boriceanu, pe care-l cunosc direct, a muncit sa vindece bastinasii, cu o devotiune rara, de maladii diverse.
Targ Handmade & Design de Craciun Bucuresti, 10 Dec 2016- 11 Dec 2016 In Decembrie se spun povesti frumoase, cu parfum de brad si aroma de gutuie coapta in geam.
Aseara, 22 decembrie, in cadrul somptuos al Ateneului Roman a avut loc impresionanta expozitie de costum si fotografie Zestrea by Liliana Turoiu, revenita in tara dupa amplul sau periplu expozitional prin marile capitale europene.
Razboiul civil dintre statul de drept si institutiile democratice (Autor: Octavian ANDRONIC) Uneori ramai traznit de proportiile pe care poate sa le capete manipularea.
Si Iuliana Tudor face parte din categoria doamnelor care se simt rasfatate la inceput de primavara. ... De 6 ani, cele mai frumoase cadouri de 8 martie vin din partea fiului meu.
Saptamana trecuta a fost inaugurata o noua locatie de evenimente in Bucuresti. ... In cadrul evenimentului de deschidere, au fost prezentate colectii de rochii de mireasa si costume de ceremonie in tendintele noului an. Au fost miri care si-au dorit ca petrecerea de nunta sa aiba loc in locatia noastra.
Amaliei Nastase, in varsta de 42 de ani, i s-a sarsit perioada de glorie. Vedeta facea furori in tinerete, imbracata in rochii de seara cu spatele gol.
google-analytics.com