Cautare

121 de rezultate pentru "inele" (2.99 secunde)
camasi din bumbac - 60 RON, produse din lana si piele, gentute din piele si lana - intre 40 - 120 RON, genti din bumbac - 40 RON, palarii din piele - intre 100 - 150 RON, bratari din piele - 10 RON, bratari din pietre semipretioase, din ata, macrame si lana - intre 5 - 10 RON, inele cu pietre semipretioase.
bratari din piele - intre 5 - 15 RON, coliere din lemn, cocos si perle - intre 10 - 15 RON, margele de nisip si elemente metalice, colier din cochilii de melc - la 15 RON, inele din argint - intre 60 - 80 RON, bratari din argint - la 60 RON, bratari cu pietre - la 5 RON, bratari metalice.
coliere, bratari, cercei si inele. "Am adus bratari din chihlimbar din Marea Baltica - la 65 RON, montate in argint si cercei din toate pietrele - la 10 - 12 RON", ne-a spus Carmen Bere.
inele cu pietre - la 10 RON, pandante cu vanadinit, charoit, jasp, eudialit, jasp, amazonit, malachit, bronzit, coliere din piatra lunii, turmalinam, ochi de pisica, cercei montati in argint din charoit, rodocrozit, serpentinit - la 50 RON", ne-a spus Maxim Hiruta.
Maria Luiza a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie coliere, pandante, cercei si bratara (din Brazilia) - intre 40 - 45 RON, bratari din lapis lazuli - la 30 RON, coliere din seminte de asai - la 15 si 20 RON, cercei din pietre - la 10 RON, sfere pentru masaj si baghete de cuart roz - la 65 RON, set din ametist (cercei, inel, pandant) - la 200 RON, pendule - intre 35 - 45 RON (3 bucati), inele din pietre - la 10 RON, 15 RON si 25 RON.
Tot la standul lui, mai gasiti si: inele cu pietre (rubine, safire, smaralde) - la 50 RON, 60 RON (cel mai scump e la 500 RON).
Bijuteria La Rosa ofera colectii de verighete si inele de logodna, dar si bijuterii atemporale care transmit povestea voastra generatiilor viitoare.
bratari si inele cu pietre semipretioase precum turcoaz, coral, malachit si granat, lazurit - la 5 RON / gramul si la 8 RON / gramul (de argint), dar si cu esarfe din casmir si lana - la 60 RON si la 80 RON bucata.
Se fac apoi cosurile de fum din lemn, cu doua inele de 2 mm, unul sus si unul jos, imbracte in carton imitatie zidarie caramida, inclusiv 3 laturi ale inelelor.
La standul Crinei Filisan din cadrul Targului de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv gasiti antichitati, precum tavi din bronz, alama si argint, dar si bijuterii superbe - inele de argint cu pietre semipretioase, la 30 RON, dar si la 60 RON si la 300 RON, o tava din alama argintata - 300 RON.
Am si inele, cercei, coliere. Acvamarinul, moldavitul, rubinul, safirul, tot ce este legat de labradorit, rubin inzoisit sunt noutati. Deosebite sunt toate pietrele.
La standul sau, gasiti obiecte mici din argnt, animalute, pasari, pahare din argint, bratari din argint, lanturi si pandantive din argint, icoane vechi - la 200 Ron, gablonturi, bratari cu pietre din argint, inele din argint si pandantive.
La standul sau, gasiti obiecte mici din argint, animalute, pasari, monede din argint, pahare din argint, bratari din argint, lanturi si pandantive din argint, ametiste, chihlimare, icoane vechi - la 200 Ron, gablonturi, bratari cu pietre din argint, inele din argint si pandantive.
Am venit cu bijuterii din argint 925, cu smaralde, rubine, cu bijuterii orientale, cu perle naturale, cu bratari, inele, bratari.
La standul geologului Andrei Costin Victor de la targul de cristale gasiti fosile, inele din amazonit, turcoaz, ametist din Brazilia, cristale maestru care in functie de forma sunt considerate de cristoterapeuti pentru a stapani anumite adictii ale omului, baghetele laser, cristalele Isis.
Fac bijuterii din ceramica - inele, cercei, medalioane. Am venit doar la targurile facute de muzeu si de Muzeul Satului.
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist.
Am venit cu melchior, lanioane, cutite de la 150 ron in sus, bricege incepand de la la 30 Ron, pana la 350 ron, un set din coral la 450 Ron, , brichete vechi pe be benzina, baga - un material din broasa testoasa fiarta, inele de argint, bratari din argint, lanturi de argint, la 40 Ron, un inel vechi cu 100 de euro, o traista, un ceas vechi.
Oamenii de stiinta au fost intrigati de o substanta neagra, gasita intr-o proba luata dintr-unul dintre inele. Esantionul a fost trimis la Universitatea Simon Fraser pentru analiza fluorescentei cu raze X, dar, nici in acest caz, nu s-au putut trage concluzii.
Se fac apoi cosurile de fum din lemn, cu doua inele de 2 mm, unul sus si unul jos, imbracte in carton imitatie zidarie caramida, inclusiv 3 laturi ale inelelor.
google-analytics.com