Cautare

167 de rezultate pentru "anda adam" (2.92 secunde)
Cuvantul de deschidere a fost tinut de senatorul Puiu Hasotti, care a declarat ca "daca studentilor mei le spun ca Adam a fost primul liberal, cred ca e cazul sa spun si ca Eva a fost prima liberala", comparand apoi femeia cu "esenta frumosului".
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. Promitem sa ascultam noul post RADIO SEVEN si uram mult succes redutabilei echipe :
Sa se mandreasca si copiii mei cand or trece prin fata pe la Adam. Cristian Popescu - Dorinta Cristi. Viata fara viitor Popescu nu a incercat niciodata sa isi rescrie trecutul.
Comedia este produsa de Nathan Kahane, Joe Drake, Brendan O'Brien, Andrew Jay Cohen, Jessica Elbaum, Will Ferrell si Adam McKay.
Trebuia sa fie aici si un reprezentant al judetului care sa ne indrume si sa ne explice mai multe, dar ei ne-au lasat de capul nostru", a spus Adam Atanasiu, primarul comunei Goiesti.
Cat timp au ascultat porunca primita, Adam si Eva s-au bucurat de desfatarea raiului. Patriarhul Avraam a ascultat si nu a pregetat sa-l aduca jertfa lui Dumnezeu pe unicul sau fiu, pe Isaac, prefigurand jertfa Unicului Fiu al Tatalui ceresc.
Tentatia a existat inca de la Adam si Eva, iar diferitele religii si societati au inventat metode mai mult sau mai putin radicale de a o inhiba, de la segregarea toaletelor pana la purtarea burkai.
- Care au fost primele cuvinte ale lui Adam cand a vazut-o pe Eva? - Ei, asta-i buna! - Corect, poti sa intri!
Comisarul sef Clara Adam, seful Garzii de Mediu Giurgiu a declarat pentru "Replica": "Vom face o noua verificare pe 20 iunie si daca nici pana atunci nu vor desfiinta cultura de soia, vom sesiza Parchetul.
Se considera ca lacramioarele au aparut odata cu primii oameni, Adam si Eva. Din lacrimile Evei, izgonita din gradina Edenului, au rasarit aceste gingase floricele.
Parerea mea este ca, acum 70.000 de ani, stramosii nostri au capatat suflet. Adevaratii Adam si Eva au devenit insufletiti, a spus parintele Spitzer.
- Dupa ce au mancat fructul din pomul cunoasterii, Adam si Eva au devenit pentru prima oara constienti de goliciunea lor si s-au rusinat.
Conform Bibliei, primul personaj rapit la cer a fost Enoh, cel de al saptelea patriarh dupa Adam. Descrierea rapirii, in apocrife, este de un realism uimitor.
Sta scris ca Adam si Eva au fost pedepsiti pentru ca au mancat rod din pomul cunoasterii. Cartea lui Enoh arata ca mai multi ingeri, condusi de Azazyel, au dezvaluit fiintelor umane taine pe care ei nu trebuia sa le cunoasca, privind:
Sta scris ca Adam si Eva au fost pedepsiti pentru ca au mancat rod din pomul cunoasterii. Cartea lui Enoh arata ca mai multi ingeri, condusi de Azazyel, au dezvaluit fiintelor umane taine pe care ei nu trebuia sa le cunoasca, privind:
Incepand de ieri, viceprimarul comunei Gradina, Maria Adam, cat si consilierul local din Chirnogeni, Maria Vlad, nu mai sunt membri PNL.
Fotoliul de edil local din Ghindaresti a fost adjudecat de Vasile Simion (PSD), cu 514 voturi, cel din comuna Vulturu de Marius Eugen Berbec (PNTCD), cu 252 de voturi, din Comana de Ion Adam (PNL), cu 636 voturi - in vreme ce fosta primarita, Antoaneta Mandrescu (PSD) a primit 430 de voturi - la Deleni, de Marian Dan (PSD), cu 851 voturi, in defavoarea fostei primarite, Anica Dan (PDL) care a obtinut 602 voturi, la Lumina de Dumitru Chiru (PSD), care a primit 2.322 voturi.
La polul opus, cu nicio initiava legislativa depusa, se afla deputatii Ioan Adam (PSD), Marius Balu (PDL), Ion Burnei (PSD), Maria Busoi (PDL), Stelian Fuia (PDL), Adrian Piteiu (PDL), Corneliu Popescu (PDL), Liviu Alin Rusu (PSD) si senatorii Anghel Iordanescu (PSD), Tudor Panturu (PDL), Felicia Tanasescu (PNL), Zsombori Vilmos (UDMR).
"Au inceput sa lanseze bombe pe 11 (august - n.red.), la ora sapte seara", a declarat Adam Zaridze, un pastor in varsta de 26 de ani.
Si polonezul Adam Bielan, unul dintre cei sapte europarlamentari ai PiS, a confirmat intentia sa de a se alia conservatorilor britanici si cehilor din ODS dupa alegeri.
google-analytics.com