Cautare

81 de rezultate pentru "anamaria" (4.53 secunde)
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
De cand a venit in tara, Anamaria Ferentz are un program extrem de incarcat! ... Si nu in ultimul rand, Anamaria petrece foarte mult timp alaturi de mama ei.
Dupa ce a savurat live concertele unor artisti precum Prince, Beyonce, Michael Bubble, Leonard Cohen, Josh Groban, Pitbull, Enrique Iglesias, Aerosmith si George Michael, Anamaria Ferentz se declara incantata maxim de spectacolul la care a luat parte recent in Pasadena.
Dupa ce Laurentiu Reghecampf a iesit public si a facut declaratii cu privire la despartirea de Anamaria Prodan si despre relatia cu amanta, Corina Caciuc, Anamaria Prodan Reghecampf spune si ea lucrurilor pe nume.
Anamaria Prodan a plecat de la "U" Cluj-Napoca si s-a dedicat afacerilor. ... Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf negociaza la sange cu proprietarul unei vile situate chiar langa casa lor, anunta WOWbiz. ... Vila este imensa", a declarat Anamaria Prodan pentru Click.
Anamaria Prodan si-a schimbat look-ul si a dat iama la piscina! Uite cum si-a expus silicoanele la plaja Anamaria Prodan si-a schimbat lokul in urma cu putin timp. ... Astazi, pentru ca se mandreste cu noul look, Anamaria a dat iama la plaja, unde si-a etalat si silicoanele.
Anamaria Prodan a dat din nou lovitura! Ea si sotul sau, Laurentiu Reghecampf, se intorc la Euforia TV Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf vor reveni la Euforia TV, intr-un nou sezon, la sfarsitul lunii martie.
Anamaria Prodan Reghecampf, Florin Raducioiu si Dan Alexa - ambasadorii brandului Campania Cel mai mic pret Mondial inseamna ca Romania este singura tara in care cumparatorii gasesc pretul cel mai avantajos pentru produsele Samsonite!
In numeroase ocazii, Anamaria Prodan s-a declarat o gurmanda convinsa. ... In acest moment insa Anamaria mai are inca in geanta covrigei si alte alimente bune de rontatit, dar dorinta pentru castigarea pariului este mai puternica decat deliciile culinare.
Anamaria Prodan a anuntat recent ca-si va scoate implanturile cu silicon. ... Anamaria prodan se afla deja in Turcia, unde va face interventia chirurgicala. ... "Aceasta este unica mea declaratie pe baza acestui subiect", a comentat Anamaria Prodan.
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, cu ocazia Floriilor. ... Si cuarturile mari cu ametist si cele cu citrin sunt la mare cautare, ne-a spus Anamaria Vidu.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum: ... Urmatoarea editie la care Anamaria Vidu va participa va fi intre 14 - 16 XII 2012.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Anamaria Prodan este impresar in Romania, dar scoate bani frumsoi si din afacerea imobiliara pe care o are in America. Anamaria Prodan are o afacere de succes in Las Vegas!
Anamaria Prodan este in culmea fericirii! ... Anamaria Prodan se afla, probabil, in cel mai bun moment al vietii ei. Este gravida din nou cu Reghecampf si spera sa aiba o fetita.
Anamaria Ferentz a fost o prezenta extrem de eleganta aseara, la premiera filmului D’ORA - Emigranta romanca by Delia Antal. ... Cei care au studiat-o cu atentie, au putut observa ca Anamaria Ferentz a purtat pe mana stanga un frumos inel cu diamante.
De un an de zile Anamaria Ferentz a devenit mamica! ... In America, Anamaria Ferentz este invitata din ce in ce mai des sa cante la diferite evenimente.
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, in acest week-end. ... Si cuarturile mari cu ametist si cele cu citrin sunt la mare cautare, ne-a spus Anamaria Vidu.
Dupa 3 ani in care a stat doar in America si nu a mai venit deloc in tara, Anamaria Ferentz a decis sa-si viziteze familia. ... Cu dragoste, respect si prietenie, Anamaria Ferentz”
Anamaria Prodan a spus ca il asteapta pe jucatorul de la FCSB, Ianis Stoica, la proces, la fel cum s-a intamplat si cu Dennis Man. Mai mult decat atat, Anamaria Prodan spune ca Gigi Becali nu l-a vrut in prima faza pe Ianis Stoica la FCSB
google-analytics.com