Cautare

82 de rezultate pentru "anamaria vidu" (2.66 secunde)
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, cu ocazia Floriilor. ... Si cuarturile mari cu ametist si cele cu citrin sunt la mare cautare, ne-a spus Anamaria Vidu.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, in acest week-end. ... Si cuarturile mari cu ametist si cele cu citrin sunt la mare cautare, ne-a spus Anamaria Vidu.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum: ... Urmatoarea editie la care Anamaria Vidu va participa va fi intre 14 - 16 XII 2012.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Anamaria Vidu participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Anamaria Vidu a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus noutati:
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
Am adus pandantive, brose de Martior, pomisori multicolori cu toate pietrele, pomul vietii, de protectie, ingerasi, inimiare, bijuterii de chihlimbar, turmalina neagra, shungit, cranii de ametist, la 20 RON, 90 RON si 140 RON, cupru nativ, shatukit, serepentin, dioptaz din Congo, figurine din steatit, coliere din turmalina, ametist si cuart roz, intre 80 RON - 500 RON, ne-a spus Anamaria Vidu care participa la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului National de Gelogie.
Anamaria Vidu a venit la targul de cristale din curtea Muzeului National de Geologie carneol, bratari de copii din ametist si aventurin, figurine din steatit cu diverse animalute si pasari, bratari din cuart roz, din lapis lazuli, chihlimbar ambra si oua din carneol.Urmatorul targ de cristale este intre 30 iulie si 1 august 2021.
Anamaria Vidu si Vali Panduru au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie. ... "Voi pleca in Brazilia si in Franta, de unde voi aduce marfa noua!", ne-a spus Anamaria Vidu.
De cand a venit in tara, Anamaria Ferentz are un program extrem de incarcat! ... Si nu in ultimul rand, Anamaria petrece foarte mult timp alaturi de mama ei.
Dupa ce a savurat live concertele unor artisti precum Prince, Beyonce, Michael Bubble, Leonard Cohen, Josh Groban, Pitbull, Enrique Iglesias, Aerosmith si George Michael, Anamaria Ferentz se declara incantata maxim de spectacolul la care a luat parte recent in Pasadena.
Dupa ce Laurentiu Reghecampf a iesit public si a facut declaratii cu privire la despartirea de Anamaria Prodan si despre relatia cu amanta, Corina Caciuc, Anamaria Prodan Reghecampf spune si ea lucrurilor pe nume.
Anamaria Prodan a plecat de la "U" Cluj-Napoca si s-a dedicat afacerilor. ... Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf negociaza la sange cu proprietarul unei vile situate chiar langa casa lor, anunta WOWbiz. ... Vila este imensa", a declarat Anamaria Prodan pentru Click.
Anamaria Prodan si-a schimbat look-ul si a dat iama la piscina! Uite cum si-a expus silicoanele la plaja Anamaria Prodan si-a schimbat lokul in urma cu putin timp. ... Astazi, pentru ca se mandreste cu noul look, Anamaria a dat iama la plaja, unde si-a etalat si silicoanele.
Anamaria Prodan a dat din nou lovitura! Ea si sotul sau, Laurentiu Reghecampf, se intorc la Euforia TV Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf vor reveni la Euforia TV, intr-un nou sezon, la sfarsitul lunii martie.
Anamaria Prodan Reghecampf, Florin Raducioiu si Dan Alexa - ambasadorii brandului Campania Cel mai mic pret Mondial inseamna ca Romania este singura tara in care cumparatorii gasesc pretul cel mai avantajos pentru produsele Samsonite!
In numeroase ocazii, Anamaria Prodan s-a declarat o gurmanda convinsa. ... In acest moment insa Anamaria mai are inca in geanta covrigei si alte alimente bune de rontatit, dar dorinta pentru castigarea pariului este mai puternica decat deliciile culinare.
google-analytics.com