Cautare

32189 de rezultate pentru "clara 2c o tanara de doar 10 ani pasionata de cristale" (4.19 secunde)
Irina Braileanu a participat la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie. Ca de fiecare data, aceasta a venit cu noutati in materie de coliere, bratari si pandante inedite din cristale.
Cristina Barbos a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. Cand vine vorba de imaginatie, romanul e foarte inventiv! ... De asemenea, am adus brose in forma de fluturi, cu pietre semipretioase puse in mijloc", ne-a spus Cristina Barbos.
Maxim Hiruta din Bistrita participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu multe noutati in domeniu.
Anamaria Vidu participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta:
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
Am incepand de la coliere, bratari, care erau mai cunoscute si dinainte, dar cele mai multe sunt din afara Romaniei, dar am si din Romania. ... Acvamarinul, moldavitul, rubinul, safirul, tot ce este legat de labradorit, rubin inzoisit sunt noutati.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus multe noutati in materie de pietre:
Rodica Florea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "La ultima editie a targului de cristale au mers bine cristalele mari, intre 10 - 20 kilograme si pomisorii bonsai.
Jacqueline Niculescu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu cercei, brose din jaspuri, agate si bronzit - la 15 RON, bratari, coliere unicat din cuart, agate, jad, mokkait, jasp si aventurin - intre 60 RON - 160 RON.
La targul organizat de Valentine’s Day de la Sala Dalles vizitatorii au putut admira si achizitiona si: cristale semipretioase si produse cu simboluri Reiki (le puteti achizitiona si pe www.cristale-semipretioase.ro). "Echipa noastra se axeaza pe partea terapeutica a cristalelor, printr-o actiune cat mai evidenta a lor.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Anamaria Vidu si Vali Panduru participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta:
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production participa zilele acestea la targul de la Sala Dalles. ... "De un an si jumatate ma ocup de bijuterii cu Swarovski! ... Vreau sa folosesc motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, a participat la targul organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa atat la targurile de cristale de la Institutul de Geologie, cat si la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR.
Romanita Blanca Cires participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului de Geologie. ... Am inceput sa fac colectie de tot felul de roci. Am inceput sa creez bijuterii din cristale, inele lucrate din sarma, din diferite minerale:
La standul sau mai gasiti si cristale maestru, adica cristale specializate, care sunt folosite in diverse in cristaloterapie, pentru diverse nevoi, fosile din Mezozoic si Paleozoic.
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, in acest week-end. La standul ei, care este unul deosebit de mare, gasiti si figurine superbe de pietre - la 10 Ron, bratari si pandantive, coliere de ametist.
Pusa Hack, proprietara brandului Exotique in Romania, este pasionata de Orientul indepartat si de obiectele de mobilier vechi pe care le achizitioneaza din calatoriile sale pe care le face impreuna cu sotul ei, Andrew.
google-analytics.com