Cautare

443 de rezultate pentru "asia fest" (3.04 secunde)
Asia Fest este primul festival din Romania dedicat promovarii valorilor culturale si bucatariilor specifice tarilor asiatice. ... Vizitatorii India Fest vor putea gasi la standurile expozitionale produse industriale si de manufactura, produse alimentare, obiecte de arta, vestimentatie si decoratiuni. ... Cateva momente din programul India Fest:
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Asia Fest 2014 de la Universitate. Bucurestenii sunt incantati de rochiile tricotate si de inelele din alama argintata aduse din Spania, pe care le pot achizitiona pana marti inclusiv, intre orele 10.00 - 20.00.
Jinal Shah de la firma Sokoni participa impreuna cu sotia lui la targul Asia Fest 2014 organizat la Universitate, in acest week-end.
In cadrul targului Asia Fest 2014 organizat la Universitate in acest week-end exista si standul celor de la Jelly Belly.
In cadrul Asia Fest 2014, care se desfasoara pana marti inclusiv, gasiti si standul Shazili - cafea turceasca. De aici, puteti cumpara mai multe sortimente de cafea, precum:
In cadrul Asia Fest 2014 de la Universitate, care se desfasoara pana marti inclusiv, ii puteti gasi pe cei de la Fiesta Food.
FEST in pe Bulevard este poate singurul festival care are un juriu format din spectatori.
Parada motoarelor, concerte rock si foc de tabara la cea de-a 8-a editie a Black& White Motor Fest Membrii Choper Academy s-au reunit timp de 3 zile la complex Albatros Podul 4 pentru cea de-a 8-a editie a festivalului Black& White Motor Fest.
Incepe cea de-a 9-a editie a festivalului Black&White Motor Fest. ... Ionela Stanila) Pe malul Dunarii, la complexul Albatros Podul 4, a inceput vineri seara cea de-a 9-a editie a festivalului Black& White Motor Fest.
Choco Fest 29 - 31 martie 2013, Parter, Atrium Sun Plaza Cu totii indragim dulciurile indiferent de varsta, iar ele reprezinta micile placeri nevinovate ale vietii pe care adoram sa le savuram din plin.
A doua editie a Natura Fest se apropie, pregateste-te! ... Natura Fest este un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Mediului, care incearca sa inspire cat mai multi oameni sa actioneze impotriva degradarii accelerate a mediului inconjurator. ... Pentru mai multe detalii stai cu ochii pe https://www.facebook.com/Natura.Fest
Irina ex-Asia a apelat la o mama surogat? Multi si-au pus aceasta intrebare dupa ce fosta componenta a trupei ASIA a nascut-o pe Scarlett-Maria. ... Irina ex-ASIA a nascut in luna februarie o fetita care va fi botezata Scarlett Maria.
Banca Mondiala a finantat Romania in anul fiscal incheiat la 30 iunie, cu 349 de milioane de dolari, suma fiind una dintre cele mai ridicate acordate statelor din regiunea Europa si Asia Centrala, potrivit institutiei internationale.
Orientul Mijlociu si Asia Centrala. ... Daca in Romania proiectele de explorare si productie a gazelor si petrolului stagneaza, in regiuni precum Orientul Mijlociu si Asia Centrala exista un potential ridicat de constructie si modernizare a unitatilor noi sau existente.
https://youtu.be/tMmMTdc7RE0 Canalul de YouTube al MediaPro Music este casa” hit-ului care a luat cu asalt Asia, devenind astfel singurul canal care are un upload cu peste 96.000.000 de vizualizari.
Viorel Marian a participat recent la targul Rural Fest organizat in Parcul Kisseleff din Bucuresti. "Initiativa celor care au organizat Rural Fest este binevenita si pe plan national suntem mai vizibili.
Apicultorul Radu Razvan a participat recent la targul Rural Fest organizat in Parcul Kiselleff din Capitala. ... Targul Rural Fest a fost foarte bun", ne-a spus apicultorul Radu Razvan, pe care il puteti gasi in fiecare week-end la targul organizat la Agronomie.
"Practic, casatoria sa fi permisa, asa cum scrie in Biblie, numai intre un barbat si o femeie", a mai spus Gheorghe Funar. Initiativa PRM vine dupa organizarea la Bucuresti a Gay Fest. (D.N.)
Organizatorii au decis amanarea primei editii a Whisky Fest, ce urma sa aiba loc la Casa Presei, Sala de Marmura, in perioada 12 - 14 noimebrie 2015.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului traditional Rural Fest, organizat in Parcul Kiseleff din Capitala, bucurestenii au putut achizitiona:
google-analytics.com