Cautare

19131 de rezultate pentru "noi informatii in privanta fetei gasite moarte in laanul de porumb" (3.40 secunde)
VIATA DUPA MOARTE: cinci experiente uluitoare O usurare teribila, o lumina stralucitoare la capatul unui tunel in care simti caldura, abilitatea de a-ti vedea corpul de sus, sau pe cei dragi care au murit demult, care acum te inconjoara intr-o pace absoluta.
Iar prin dragoste, se introduce in misterul sufletului indian. ... Tehnica narativa este, ca in alte scrieri, aceea a confesiunii. Naratorul isi rememoreaza episodul Maitreyi, referindu-se la jurnalul tinut in vremea aceea si intercaland in relatare extrase copioase din acel jurnal.
Peste 141.700 de hectare de teren din judetul Vâlcea cultivate cu porumb, ovaz, floarea-soarelui, cartofi, capsuni, grâu, rapita de ulei, orz si pasuni naturale sunt afectate de seceta excesiva, iar pagubele produse sunt de 124.000.000 de lei.Conducerea Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Vâlcea a întocmit ieri o noua situatie cu suprafetele culturilor afectate de seceta excesiva din ultima perioada.
Iata ce se petrece in corpul tau daca mananci mamaliga! ... Mamaliga, produsul indragit de noi toti si foarte apreciata chiar si de straini, se poate spune ca este chiar un simbol al tarii noastre, dar v-ati gandit vreodata la beneficiile ei?
Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului. Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta.
Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului. Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta.
Ministerul Agriculturii va verifica in termen de 30 de zile toate proiectele europene de investitii in agricultura aflate in derulare, iar acele lucrari care nu mai pot fi cofinantate de catre firmele private contractante vor fi reziliate.
Comisia Europeana a anuntat aprobarea pentru utilizarea in alimentatia umana generala a porumbului modificat genetic produs de Pioneer Hi-Bred International, subsidiara a Companiei DuPont, care este prezenta si in Romania, anunta un comunicat al producatorului agricol american.
Ministerul Agriculturii ar putea acorda despagubiri producatorilor agricoli din 23 de judete pentru culturile de porumb si de floarea-soarelui afectate de seceta din acest an, potrivit unui proiect care prevede acordarea a 750 de lei pe hectar pentru porumb si 700 de lei/hectar pentru floarea-soarelui .
Recolta de porumb a Uniunii Europene va fi in acest an cu 17% mai scazuta decat in anul precedent, ca urmare a secetei din Romania si Ungaria, in pofida cantitatii satisfacatoare obtinute pe teritoriul principalelor state producatoare, informeaza Reuters, citata de Mediafax.
Conditiile meteorologice din ultima perioada nu au permis continuarea activitatilor de înfiintare a culturilor de toamna.
Conditiile meteorologice din ultima perioada nu au permis continuarea activitatilor de înfiintare a culturilor de toamna.
Romania a recoltat de la inceputul lui 2007 o cantitate totala de 3,5 milioane de tone de porumb, dupa exploatarea a 96% din suprafata cultivata, acesta fiind cel mai scazut nivel din ultimii 18 ani, a anuntat Ministerul roman al Agriculturii, citat de Reuters.
Suprafata cultivata cu porumb va scadea anul viitor cu 30% fata de 2008, când au fost cultivate 1,9 milioane de hectare, a declarat presedintele Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli din România (FNPAR), Viorel Matei.
Dupa ce ani de-a randul productia agricola a Romaniei a inregistrat un nivel destul de scazut, 2008 a fost considerat un an benefic pentru agricultura romaneasca. Indiferent ca vorbim despre culturile de porumb, grau, sfecla de zahar, leguminoase, oleaginoase sau floarea soarelui, toate au inregistrat productii semnificative.
Ce trebuie sa stim despre cozonaci Cozonacul este painea dulce a secolelor trecute, deseori evocata de calatorii straini care au trecut sau locuit in spatiul romanesc.
Cocaina din Marea Neagra a ajuns in Bulgaria! 150 de pachete cu droguri au fost gasite pe litoralul bulgaresc. Politia Romana anunta ca 150 de pachete cu cocaina cu o concentrație foarte ridicata, de peste 90%, au fost gasite in ultimele patru zile in Bulgaria.
Carmen Sara, o tanara de 20 de ani, s-a aruncat in gol de la etajul 4 Catalin Cojocaru, fotoreporter la Realitatea din calarasi, a postat pe Facebook un articol aparut in Realitatea din Calarasi, despre cazul tragic al fetei care a murit prin cadere de la etajul 4 al unui bloc.
Confruntati, timp de milenii, cu realitatea unei vieti scurte, oamenii au visat mereu sa traiasca mai mult, uneori, ducand la extrem aceasta aspiratie, spre dorinta de a trai vesnic.
Cel mai mare SECRET din medicina despre moarte (Autoare: Scutaru Cristina) - In opinia mea, a muri nu este atat de rau precum v-ati astepta.
google-analytics.com