Cautare

51 de rezultate pentru "nico" (5.25 secunde)
https://youtu.be/lrj9SqeI17Q La 17 ani de la featuring-ul Nu pot sa mai suport, NICO are o noua colaborare cu Cabron, care ii compune noul single - Scopul si durata. Tot in 2003, Cabron i-a produs lui NICO o serie de melodii incluse pe albumul Gand pentru ei.
Nico, Raluca Moianu, Roxana Iliescu, Corina Ungureanu sau Cornelia Crevean. ... Apoi, gazda evenimentului, Roxana Iliescu i-a invitat pe cei prezenti sa se bucure de un concert de zile mari sustinut de Nico. ... Nico: ... A fost cea mai reusita petrecere de Ziua Femeii din viata mea", a marturisit Nico.
Nico: ... Nico si Diana Matei au realizat testul consistentei cu magiunul de Topoloveni Pe acorduri de muzica traditionala romaneasca, Nico si Diana Matei au vizitat fabrica si, chiar au supus magiunul de prune la un test al rezistentei. ... Dupa realizarea testului, Nico a povestit:
Nico, Annes si Julia Jianu au fost provocate de catre prezentatoarea evenimentului, Roxana Iliescu, sa gateasca pentru cei prezenti o selectie exclusivista de preparate traditionale.
Sambata, 1 aprilie, Nico, indragita interpreta, a venit la Farmacia CATENA din Veranda Mall (Strada Ziduri Mosi 23, zona Obor) cu cele mai noi cantece, cu CD-uri (Motive) si cu autografe, dar si cu o mulțime de alte surprize din partea CATENA.
Din dorinta de a arata bine, cantareata Nico a urmat de-a lungul timpului numeroase diete care ori nu au dat rezultatele scontate ori i-au pus sanatatea in pericol. ... Am ajuns la spital din cauza unei diete hiperproteice”, a declarat Nico, la Kanal D.
Nico, impreuna cu Roxana Iliescu si Thea Haimovitz au participat la un concurs de dans balinez, prezentat de nimeni alta decat Monica Iagar.
Recent, cunoscuti bloggeri de parenting si beauty impreuna cu familiile acestora, au avut ocazia sa descopere la Ploiesti, alaturi de indragita cantareata Nico, un univers al aromelor si armoniei- Universul Coffeol.
Luna decembrie a fost pentru Nico una extrem de incarcata. ... Locatiile alese au fost mai multe, iar printre ele Nico a filmat la Premier Palace SPA Hotel, in cel luxos apartament prezidential unde au locuit vedete internationale.
NICO continua sa surprinda si sa se reinventeze intr-un videoclip nou, in colaborare cu producatorul muzical Red Lyard care anul trecut a dat lovitura cu single-ul When Love Is Gone.
Nicoleta Matei, cu numele de scena Nico, are grija de look-ul ei in permanenta. Cantareata este de doi ani si jumatate imaginea clubului Kangoo Welness Nico din Ploiesti. Pentru a avea un ten superb, Nico foloseste diferite creme pentru hidratarea, elasticitatea si fermitatea pielii.
Prezenta la eveniment a fost si cantareata Nico, originara din Ploiesti, care le-a marturisit celor prezenti ce rol important are cafeaua in viata ei. ... Beau si patru - cinci cafele pe zi, dar sa nu faceti ca mine, ca sa nu aveti probleme cu inima", a spus razand Nico.
Juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa - MasterChef) si Marius Tudosiei (Bacania Veche).
Aflata la prima sa colaborare cu casa de productie Rassada Music, superba interpreta NICO lanseaza un nou single intitulat Indestructibili.
Cu ajutorul fratelui ei vitreg, tanara se imbarca pe o nava olandeza sub conducerea capitanului Nico Noordholt si navigheaza spre Amsterdam, de unde spera sa ajunga in Anglia, la familia mamei ei.
Atmosfera a fost intretinuta de Nico care a cantat o piesa perfecta pentru dansul mirilor. Aflat pe acceasi scena, What's Up a acompaniat-o pe artista, iesind un duet spectaculos si apreciat de cei prezenți.
Thea Haimovitz, Nico si Roxana Iliescu (aceasta fiind si amfitrioana evenimentului). ... Emil Hurezeanu si sotia sa, actorul Radu Beligan, Monica Iagar, Raluca Moianu, Thea Haimovitz, Roxana Iliescu si Nico, venita cu doua prietene.
(www.drcatanas.ro) La randul ei, Nico ne-a marturist ca nu este adepta interventiilor invazive, alegand tratamente de intretinere, hidratare si revitalizare.
Recent, la Salonul Le Diplomate din Athenee Palace Hilton, a avut loc lanarea gamei de produse dermato-cosmetice Rilastil, care au fost prezente vedete precum Nico si Ozana Barabancea.
"Octavian Popescu e mai bun ca Nico si ca Gavi de la Barcelona". Analiza derby-ului cu CFR Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, si a analizat partida dintre FCSB si CFR Cluj, incheiata 3-3.
google-analytics.com