Cautare

732 de rezultate pentru "muzeul de geologie" (3.67 secunde)
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii din cristale ce a avut loc la Muzeul National de Geologie, cu diverse coliere deosebite care s-au vandut foarte bine, verighete si inele cu cristale lichide - la 6 RON, amulete cu sarpe care, de asemenea, au mers bine pentru ca e Anul Sarpelui.
Emil Spiac din Arad a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... De asemenea, si bratarile cu pietre precum smarald, aquamarin si opal au fost extrem de cautate! ... Bratarile Shambala cu sodalit au fost si ele apreciate de publicul iubitor de cristale.
Irina Braileanu participa frecvent la targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Lumea cauta culoare si se dau bine pietrele colorate", ne-a spus Irina Braileanu care, de fiecare data, vine cu ceva nou.
Anamaria Vidu a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: bijuterii din argint cu moldavit, rodocrozit, sugilit, larimar, pomisori din toate pietrele, cuarturi de la 10 - 500 RON, pasari din Brazilia, turmalina verde, cuart rutilat si epidote.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: pandante din malachit, malachit brut, agat de Peru, calcedonia roz, agat dentrinic, charoit, magnetit, moldavit, opal, cobalto-calcit, crisopraz, eudialit, inele din argint, montati in pietre:
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ceasuri din felii de agate, piese mari: pomi mari, sfere mari si cuarturi (toate la mare cautare de catre colectionari).
Ana Capaneata a participat recent la targul de cristale si bijuterii din cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
La targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie am intalnit-o pe Clara, o fata de 10 ani, care este pasionata de pietre de doi ani. Aceasta discuta cu domnul Oscar Edelstein, pasionat de cristale de o viata.
Nina Turcan din Ucraina participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: vaze din sticla pictate chiar de ea, cu cristale, tablouri din sticla cu diverse pietre, zodiace din sticla, bronz si cristale.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie. "Am adus pietre frumoase de la Munchen, din Germania:
Valeria Panduru a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Sotii Iulian si Carmen Bere au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "De Martisor am facut diverse brose pe diverse pietre, dar si cercei, bratari, pandante.
Irina Braileanu a participat la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie. Ca de fiecare data, aceasta a venit cu noutati in materie de coliere, bratari si pandante inedite din cristale.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, organizat de Martisor.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus un pom mare, cu 1.500 de pietre de carneol, care s-a vandut cu 5.000 RON!
Jacqueline Niculescu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: brose din agate, jaspuri, coral, ochi de tigru - 15 RON, pandante-martisor din cuart roz, fluorina.
Manu Nasiri din Pakistan, stabilit de multi ani la Cluj-Napoca, a participat recent la targul de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Emil Spiac a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... aragonit, lizardit, onix, pandante din labradorit si lemn pietrificat din Indonezia - la 100 de euro", ne-a spus Emil Spiac.
Maxim Hiruta din Bistrita a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
google-analytics.com