Cautare

14797 de rezultate pentru "carcotasii fara toni" (5.59 secunde)
Vestea ca Norman Gimbel s-a stins din viata in casa lui din Montecito, California, a fost data de fiul lui, Toni.
Sub comanda lui Toni Petrea, jucatorii vicecampioanei au efectuat primul antrenament din 2022. Constantin Budescu si-a luat ramas-bun de la colegii sai.
FCSB s-a impus categoric in derby-ul cu Dinamo, scor 3-0, in etapa cu numarul 23 din Liga 1. La finalul partidei, specialistul Ilie Dumitrescu (53 de ani) a analizat prestatia celor doua rivale.
Tanase, Fl. Coman REZERVE: Straton, Sut, Dumiter, Adrian Tanasa, Ianis Stoica, Burlacu, V. Gheorghe, Oaida, S. Serban ANTRENOR: Toni Petrea
FCSB s-a impus cu 3-0 in deplasarea cu Academic Clinceni, din etapa a 25-a, iar Mihai Pintilii a fost din nou pe banca ros-albastrilor, in lipsa lui Toni Petrea, care are COVID.
Ilie Poenaru (45 de ani), liber de contract in acest moment dupa ce a reziliat cu Gaz Metan Medias, din cauza problemelor financiare, a vorbit despre posibilitatea de a o antrena pe FCSB.
Popescu - Cordea, Edjouma, Perianu, V. Gheorghe - Dumiter, I. Stoica, Oct. Popescu Rezerve: Tarnovanu, Fl. Coman, M. Tanasa, A. Burlacu, Keseru Antrenor: Toni Petrea
Emisiunea Sport Center de la finalul "thriller-ului" dintre FC Arges si FCSB a oferit toate reactiile celor implicati, dar si analiza tuturor fazelor controversate,facuta de expertii Telekom Sport Florin Raducioiu si Cosmin Baleanu.
Ilie Dumitrescu considera ca nu Toni Petrea a facut schimbarea care i-a adus FCSB-ului victoria contra celor de la FC Arges.
Universitatea Craiova s-a impus pe terenul celor de la FCSB, 2-0, iar oltenii s-au apropiat la 4 puncte de locul 2, ocupat de formatia antrenata de Toni Petrea.
Superliga, etapa a 13-a FC U Craiova - Chindia Targoviste 0-1 (0-0) A marcat: Popadiuc 64 Echipele de start: FCU Craiova 1948:
Prefectul Capitalei, Toni Grebla, spune ca toate muncipalitatile, inclusiv Bucurestiul, au la dispozitie fonduri europene pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic, dar ca acestia raman necheltuiti an de an.
In locul lui Edi Iordanescu, la FCSB a fost instalat Toni Petrea ca antrenor, tehnicianul care a stat pe banca ros-albastrilor si in trecut.
Echipa antrenata de Toni Petrea a castigat cu 3-0 in "Stefan cel Mare", iar expertul Telekom Sport, Nicolae Dica, a comentat partida.
Jucatorii aflati la final de contract, cu exceptia lui Florin Achim, au plecat de sub comanda lui Toni Petrea. Mai mult, Gigi Becali i-a reziliat si contractul lui Andrei Miron, titularul pe care nu l-a mai dorit la echipa.
Chindia - Mioveni 1-0 Superliga, etapa a 14-a A marcat: Esteban Obiang 87 CHINDIA: 33. Cabuz - 98. Capusa, 6.
Claudio Ramos, Fabio Cardoso, Eustaquio, Grujic, Sanchez, Jaime, Namaso, Andre Franco, Romario Baro, Toni Martinez, Goncalo Borges, Ze Pedro Arsenal:
Creierul sufera si daca avem un mic dejun agitat, daca mancam pe drum sau vorbind la telefon, daca il supunem unui efort continuu, fara sa-i dam nimic in schimb, a spus neurochirurgul Vlad Ciurea.
Orasul fara nori Totul e inghesuit, oamenii n-au loc pe trotuare, masinile n-au loc pe strazi, tramvaiele n-au loc pe sine, umar langa umar, bara la bara, tampla langa tampla, cu totii traim un ambuteiaj, spre serviciu, spre gradinita, spre scoala, spre casa, ambuteiaj de la rasarit pana aproape de miezul noptii, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, cu nervi, claxoane, oglinzi retrovizoare, semafoare, fara sa mai vedem nimic, foindu-ne incolo si incoace, aproape atingandu-ne unii de altii, incolo si incoace, ca intr-un ambuteiaj continuu, ca intr-un cadru care nu se mai termina, cu totii imprimati pe aceeasi rola de film care se invarte zi si noapte, douazeci si patru din douazeci si patru, nonstop, aceeasi distributie, acelasi rol in fiecare zi, acelasi ambuteiaj dintr-o alta zi, fara sa ne cunoastem, fara sa ne atingem, doar foarte aproape unii de ceilalti, privindu-ne unii pe altii, roluri mici si multe, trase la indigo, milioane de figuranti in acelasi rol, jucandu-l fara greseala zi de zi, in fiecare zi, ambuteiaj, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, piciorul pe frana, ambreiaj, schimbator automat, radio, trafic, traficantii, zebre, linie continua, stop, si de la capat, inca o bobina, inca o zi, inca un rol, fara culori, fara impresii, fara rost, cu totii ca in niste vitrine, uitandu-ne unii la altii fara sa ne vedem, parbrize, centuri de siguranta, oglinzi, tevi de esapament, nimeni nu vorbeste cu nimeni, totul la relanti, dar in sens invers, de parca banda e data inapoi, e mai interesant inceputul decat sfarsitul, cu aceeasi destinatie, cu aceeasi obstinatie, din acelasi film, din acelasi ambuteiaj, acelasi decor, cu si fara anotimpuri, ploi si zapezi, iarasi ploi, parca primavara, parca vara, toamna si iarna, acelasi sens unic, fara obligatoriu la dreapta, fara cedeaza trecerea, aceeasi prioritate, acelasi ambuteiaj, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, fara sa vedem vreodata cerul, fara sa vedem vreodata norii, orasul fara nori...
- Cand primesc amenda ca am circulat fara rovinieta? ... Dar cert este ca orice sofer care calca pe o sosea nationala, europeana sau autostrada din Romania fara a avea rovigneta valabila la masina, o sa fie amendat.
google-analytics.com