"Transforma-ti viata cu Fashion Feng Shui" - un workshop de doua zile dupa care nimic din ceea ce te inconjoara nu va mai fi la fel va avea loc intre 22-23 noiembrie.
De cand am descoperit Fashion Feng Shui, pentru care hainele sunt ambientul nostru cel mai apropiat, fiecare zi inseamna bucuria alegerilor constiente din garderoba personala, care devine un instrument puternic in obtinerea armoniei in toate domeniile vietii.
Fashion Feng Shui este metoda transformationala prin care poti obtine orice de la viata: success in cariera, cariera, relatii personale!'' Carmen Okabe si Cinzia Fassetta, Fashion Feng Shui Facilitators.
Fashion Feng Shui este o tehnica inovativa, care imbina teoria celor 5 elemente din clasicul Feng Shui: Apa, Lemn, Foc, Pamant, Metal cu cele mai noi tendinte din lumea modei, aduce o transformare esentiala, in perceperea sinelui si dezvoltare in toate domeniile- personal, relational, sentimental, financiar si social.
Carmen Okabe si Cinzia Fassetta, doua dintre cele mai active si mai de success Fashion Facilitators din lume vin la Bucuresti, pentru a sustine acest workshop profund transformational.
Considerand hainele drept mediul cel mai intim al trupului tau, cat de bine te-ai simti daca ai fi cu totul implinita? Dar daca ai functiona la potentialul tau maxim? Daca tot ce se intampla in viata ta te-ar avantaja Si ai fi sustinuta sa atragi in mod natural dorintele tale? Imagineaza-ti cum te-ai simti stiind ca imaginea din oglinda te reflecta pe tine asa cum esti!