Reporterntv : Cum va fi vremea de Florii

Meteorologii anunta, pentru weekendul 27-28 aprilie 2013, o vremea calda, cu temperaturi ridicate si sanse de precipitatii pe arii restranse.

Sambata, 27 aprilie 2013, vremea va calda si predominant frumoasa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 30 de grade, iar minimele se vor situa intre 9 si 17 grade. Se vor semnala unele innorari in cursul noptii in vestul, nord-vestul si centrul Romaniei, unde pe arii restranse vor cadea ploi de scurta durata insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile vestice.

Duminica, 28 aprilie 2013, vremea in Romania se va mentine mult mai calda decat in mod normal in aceasta perioada a anului, mai ales in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor avea valori de la 20 pana la 30 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 6 si 16 grade. In nordul si nord-estul Romaniei si in zonele de deal si de munte, cerul va avea innorari temporare si local vor cadea averse insotite de descarcari electrice. In restul teritoriului numai izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata. Vantul va avea unele intensificari la munte.