Facebook: 30 DE LUCRURI DE CARE SA TII CONT PENTRU A AVEA O VIATA FERICITA!
Traieste o Viata in cinste si morala.
Nu cred ca exista oameni care ar putea trai fericirea in detrimentul acestor calitati. Sa iti cladesti fericirea pe nefericirea altora, calcand peste cadavre si ingropand definitiv valorile fundamentale ale fiintei nu a fost niciodata solutia unei vieti fericite. Dimpotriva, a reprezentat intotdeauna calea cea mai sigura inspre nefericire si auto iluzia unei vieti traite frumos.
Intr-o lume in care oamenii nu mai au frica de Dumnezeu, respect pentru familie si pentru prieteni de-o viata, intr-o lume in care fericirea celorlalti este rasplatita cu invidie si rautati gratuite, o lume in care oamenii isi tradeaza partenerii de viata fara a clipi, intr-o lume in care Iubirea striga prin toti porii si toate vasele Universului pentru a fi gasita, o lume in care oamenii isi vand trupul si sufletul pentru placeri si iluzii de moment, o lume in care mersul la Biserica este confundat cu mersul in cluburi iar rugaciunile sunt acum amintite doar in ceasuri de necaz si negru, intr-o lume in care prezenta caracterului a devenit o piatra rara, asemenea inteligentei.
Singura noastra salvare o reprezinta cautarea noastra interioara si cunoasterea prin credinta si iubire. A noastra si a celor din jurul nostru! Incepe cu tine si continua cu ceilalti. Traieste o viata curata.
Autor: Alex Chermeleu