Libertatea.ro informeaza: Credea ca a invins cancerul, dupa zeci de sedinte chinuitoare de chimioterapie. Insa, la nici doi ani de cand a fost diagnosticat cu mielom multiplu si cu tumoare la coloana, Szoby Cseh (71 de ani) a primit din nou o veste trista. Cancerul a recidivat. Acum, cunoscutul cascador va trebui sa o ia de la capat in lupta cu necrutatoarea boala.
Szoby Cseh, care a jucat rolul lui "Buza de Iepure" in seria "Margelatu", alaturi de Florin Piersic, se lupta din nou cu perfida boala

De 7 ani, Szoby lucreaza la proiectul Gladiator


S-a luptat vitejeste, a fost aruncat in aer, i s-a dat foc, a facut cascadorii care nu de putine ori i-au pus viara in pericol, dar din toate acestea a iesit victorios. Insa o singura lupta pare sa-i dea de furca: cea impotriva cancerului. Cascadorul Szoby Cseh a ajuns din nou la spital.
El s-a trezit ca, din nou, cancerul, despre care credea ca l-a invins, a reaparut. "Am ajuns din nou pe mana medicilor... Cancerul asta nu-mi da pace! Am imunitatea scazuta", a declarat el pentru ziarul Libertatea.
Apreciatul cascador pune boala pe seama supararii. Mai exact, a faptului ca nu il sustine nimeni in proiectul sau de suflet, Gladiator, al carui scop este combaterea delincvenrei in randul copiilor si a tinerilor: "Ma consum foarte tare din aceasta cauza... Nimeni nu ma ajuta sa duc mai departe proiectul Gladiator. Am fost dat afara dintr-o sala mare de sport si am fost trimis untr-una unde nu pot sa-mi desfasor activitatea".
In vara anului 2012, Szoby Cseh a fost depistat de catre medici cu mielom multiplu si cu tumoare la coloana vertebrala, respectiv o forma de cancer rara care ii macina sistemul osos si ii provoaca dureri cumplite.
Cine doreste sa-l ajute pe Szoby in lupta cu boala poate depune bani in contul: SZABOLCS IMRE CSEH, IBAN: RO09 RNCB 0318 0293 1047 0002.
Cine doreste sa sponsorizeze Asociatia Gladiator o poate face depunand bani in contul RO81 RNCB 0074 0292 1524 0001 (BCR Decebal), CUI 17232927