Sexul poate fi distractiv, plin de senzatii puternice si te poate ajuta sa stabilesti o legatura speciala cu partenerul tau. Insa, din pacate, sexul poate fi si dureros, incomod si iti poate crea stari de frustare si confuzie.
Cum sa te simti bine in pat si ce poti sa faci ca sa iti maresti sansele pentru a atinge orgasmul, afla in continuare!

Iubeste-ti corpul!

Multe femei nu se simt bine in pat, pentru ca se lasa coplesite de stari de timiditate sau nu sunt multumite de felul in care arata. Stereotipurile promovate de canalele media (in ceea ce priveste corpul uman) imprima multor reprezentante ale sexului frumos o obsesie negativa despre ele. Daca si tu te afli in aceeasi situatie, retine ca fiecare trup este frumos si diferit de al altora prin forma si dimensiune si ca nu trebuie sa aratam ca trasi la indigo. Exploreaza-ti trupul, observa ce parti iti plac cel mai mult si invata sa il accepti si sa il iubesti asa cum este, pentru ca este al tau.

Cum sa te simti bine cu ajutorul comunicarii

Poate ca ti se pare inutila comunicarea, insa ar trebui sa iei in considerare ca va poate ajuta mult in relatia de cuplu. Faptul ca discuti cu iubitul tau despre ceea ce iti place si ce nu va poate scuti pe amandoi de multe frustrari si dezamagiri. Nu trebuie sa iti fie teama sau rusine sa vorbesti deschis cu el despre senzatiile pe care le experimentezi sau nu. De altfel, ar trebui sa il intrebi si pe el care sunt zonele lui erogene si ce fantezii are. Nu te sfii sa incerci lucruri noi, pentru ca poti descoperi ca ai gasit in sfarsit placerea pe care ti-o doreai de mult.
Articolul integral pe divahair.ro.