Un barbat de 53 de ani din Craiova si-a pierdut viata ieri, dupa ce a fost aruncat in fata unei masini de pe scuterul cu care circula pe bulevardul Nicolae Romanescu de un sofer care a deschis portiera fara sa se asigure.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, ieri, in jurul orei 11.30, Vasile Biru, de 46 ani, din Craiova, in timp ce stationa cu o autoutilitara ISUZU pe bulevardul Nicolae Romanescu, a deschis portiera din stanga fara sa se asigure si a lovit scuterul condus de Marin Stupariu, de 53 de ani, tot din Craiova. Barbatul a cazut pe asfalt si a fost lovit in plin de un Cielo condus de Liviu Stanciu, de 49 de ani, care circula in aceeasi directie de mers si care nu a mai avut timp sa evite impactul. La locul accidentului a fost trimisa o ambulanta SMURD, insa medicii nu i-au putut salva viata craioveanului, care a decedat din cauza ranilor grave suferite.
Politistii doljeni au mai precizat ca Biru a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Pe numele acestuia a fost intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa.