Dupa o perioada de patru ani in care a fost complet renovata si reconstruita dupa standardele europene, Piata Amzei din centrul Capitalei si-a redeschis oficial portile in data de 19 Octombrie 2013, oferindu-le bucurestenilor in acest week-end un targ traditional romanesc, un spectacol in aer liber, tombole, dar si multe alte surprize. Sfarsitul de saptamana aduce mirosuri delicioase de toamna si voie buna, direct in centrul Capitalei!
Piata Amzei organizeaza asadar in acest week-end prima editie a Targului "Arome de sezon", iar timp de trei zile, intre 18 si 20 octombrie, veti descoperi gusturile mancarurilor romanesti, retetele de prepare si povestile producatorilor traditionali.
Printre comercianti, se afla si cei din Botiza, judetul Maramures, la care vineri a fost coada. Motivul? Sarmalutele cu mamaliguta extraordinar de gustioase, la numai 5 RON portia, cu tot cu ardei iute, fasole calda, cu carnaciori, dar si gogosi simple sau cu branza, la numai 3 RON. Cea care conduce aceasta afacere este Iulia Corau, iar la stand o puteti gasi pe Maria Rosca, una dintre femeile cu suflet care gateste aceste bunatati. Sambata, aceasta ne asigura ca bucurestenii vor putea manca si o tocanita de vitel extraordinara, la 10 RON portia!
Asadar, nu ratati ocazia sa mancati o portie buna de sarmalute cu mamaliguta, la doar 5 RON portia!