romaniatv.net : Iohannis, amnezie despre cati bani lua pe meditatii: "Un om care nu isi aminteste face casa buna!"
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Dupa momentul in care a spus despre profesorii care nu au reusit sa-si cumpere 6 locuinte din banii de meditatii ca "au avut ghinion", Klaus Iohannis a facut o noua declaratie socanta intr-un interviu pentru Gandul Live. Candidatul ACL a afirmat ca nu isi aminteste cat costa o ora de meditatii si cum primea banii, dupa care a adaugat ca "un om care nu isi aminteste si unul care nu stie fac casa buna", la care moderatorul i-a raspuns ca fac "sase case bune".
Intrebat de moderatorul emisiunii "cat costa o ora de meditatii cu profesorul Klaus Iohannis", candidatul ACL a refuzat sa raspunda, spunand ca nu isi aminteste.
Imediat dupa acest moment jenant, Iohannis a fost intrebat despre modul in care primea banii de la elevi sau parinti: "Banii erau primiti in mana, in plic? Cum se proceda?" Raspunsul lui Iohannis a ramas acelasi: "nu imi amintesc".
Momentul de maxima intensitate al interviului a venit in clipa in care primarul Sibiului, incercand sa glumeasca in studio, l-a intrebat pe moderatorul emisiunii daca stie cat costa o ora de meditatii in acest moment. Jurnalistul Claudiu Pandaru a raspuns ca nu stie.
Iohannis a concluzionat ca "un om care nu stie si unul care nu isi aminteste fac casa buna", primind apoi de la moderator o replica care va ramane in istorie: "Sau poate fac 6 case bune".