Adevarul informeaza:Filmul accidentului in care a fost implicat Mircea Lucescu
"Adevarul" a reconstituit filmul accidentului in care a fost implicat Mircea Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk.
In jurul orei 13.40, Mircea Lucescu rula cu masina pe Bulevardul Vasile Milea si se grabea sa ajunga la Universitatea Artifex, unde avea o intalnire cu prorectorul Constantin Anghelache.
In masina se mai afla Bogdan Dragomirescu, director la Editura "Nemira", al carei actionar majoritar este antrenorul de la Sahtior Donetk. Mircea Lucescu a incercat sa vireze la stanga, peste linia de tramvai, pentru a intra in curtea Politehnicii.
El nu a vazut insa tramvaiul, care a acrosat partea stanga-spate a autoturismului de teren. Masina lui Lucescu a ricosat pe sensul opus de mers si s-a oprit intr-un stalp, nu inainte de a mai lovi inca un autoturism care venea din sens opus, condus de o femeie. Bogdan Dragomirescu a reusit sa iasa din autoturismul avariat, rugand trecatorii sa sune la 112. In cateva minute, la fata locului a sosit un echipaj SMURD si pompierii de la descarcerare. Mircea Lucescu si insotitorul sau au fost dusi la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pentru investigatii medicale. Soferinta a carei masina a fost acrosata de autorismul condus de Lucescu nu a fost ranita.